Vesna Alaburić je odvjetnica,a zašto je tehnika krava,možda misli na kravu muzaru…,u svakom slučaju poredba neubičajena…[smiley10]
kaj nisu angažirali onu Koštra?
Kako god okreneš Tehnika je najveći krivac. Oglodati će ih do kosti.
S poštovanjem
Karoje
Vesna Alaburić je odvjetnica,a zašto je tehnika krava,možda misli na kravu muzaru…,u svakom slučaju poredba neubičajena…[smiley10]
ma mislio je reči kriva a ne krava [smiley9]
Kako god okreneš Tehnika je najveći krivac. Oglodati će ih do kosti.
S poštovanjem
Karoje
*** obrisano ***
Gdje god pogledate, Tehnika gradi. Pa nije Tehnika nemoćna bakica koja pada nakon prvogu udarca.
Njjihova uprava može to srediti, isto tako što sređuje i ugovara jako puno poslova po zemlji.
Građani nikako neće razapeti Tehniku, nego žele samo svoje, ništa više. Sa Tehnikom će se dogovoriti, i stvar riješena.
*** obrisano ***
BAKICAAA:
”
”
ma mislio je reči kriva a ne krava [smiley9]
*** obrisano ***
Također, ispričavam se kolegama forumašima zbog pogerešne informacije ;
odvjetnica stanara Kupske ul. nije Alaburić Vesna kao što sam ranije napsao nego Koštra Doris što je dobro primjetio kolega Duser!
Košta će nagodbom pokušati naplatiti potraživanja stanara iz Kupske
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ac3a0bef-9374-46e1-a30c-8daa305467ef&ref=rss&gid=197896
[color=blue]Otvaranje javnih ponuda za izvođača na maksimirskom stadionu 3. listopada[/color]
Početak dugoočekivanih radova na maksimirskom stadionu te izgradnji atletske staze na Sveticama i stadiona na Kajzerici, prema najavama pročelnika za gospodarstvo Ladislava Prežigala, mogao bi se očekivati već krajem ove godine.
Otvaranje javnih ponuda triju tvrtki koje su se prijavile na natječaj, Alpine Bau Zagreb i Alpine Mayreder Bau Austrija, Maxboegel – Tehnobetona te domaćeg konzorcija IGH i Tehnike, održat će se 3. listopada u prostorijama Poglavarstva, a već tada će biti poznati neki detalji kao što su iznosi za dovršetak radova, rokovi i slično.
Otvaranje javnih ponuda održat će se u srijedu u Poglavarstvu, kada će biti poznat izvođač radova, novac potreban za dovršenje radova i rokovi.
Kako je objasnio Prežigalo, nakon javnog otvaranja ponuda, Gradu će trebati mjesec dana kako bi iščitao svu dokumentaciju, a odabir konačnog izvođača radova na temelju najpovoljnije ponude trebao bi biti dovršen do početka studenog. – Planiramo ove godine početi s radovima i vjerujemo da ćemo u tome i uspjeti. Cijeli će se postupak okončati u studenom pa ne vidim zbog čega se s početkom radova ne počelo prije 2008. – rekao je Prežigalo.
Osim dovršetka stadiona, budući koncesionar obvezat će se i na gradnju novog stadiona na Kajzerici, kao i atletske staze na Sveticama za potrebe treninga nogometaša. Za stadion na Kajzerici već postoji arhitektonsko rješenje arhitekta Ive Dražića, i on će se nalaziti na mjestu igrališta NK Lokomotiva.
Matrix u kojem vremenskom periodu predviđaš THNK na razinama od oko 14 000 — 15 000 kn?
Ja mislim da bi to moglo bit do kraja ove godine…
Matrix u kojem vremenskom periodu predviđaš THNK na razinama od oko 14 000 — 15 000 kn? Ja mislim da bi to moglo bit do kraja ove godine…
Bilokakve prognoze nezahvalno je kazati, no posve sam siguran da će biti na daleko većim razinama nego sadašnjim.
Prema euforiji iz svibnja , predviđanja su išla ( pa i moje osobno ) na 16 K rujan – 20 K do kraja godine.
Ali lošiji FI ( 2 ) i ova rupa su nas usporili u rastu , pa je realno 14-15 K do kraja godine .
Naravno ako i treći kvartalni FI opet ne bude negativno iznenađenje .
Onda su jači pomaci mogući tek po izlazu godišnjeg FI ( početkom 2008.g.) u kojem bi se trebali iskazati svi fin.rezultati ovogodišnjih velikih projekata .
U svakom slučaju , fala bogu rupa se zatrpava , pomaže nam i KERUM i zagađena voda ,
i naš ranjenik
SE OPORAVLJA!