THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sljunkom, sljunkom. Kolko je kamion sljunka (10 m3)? Mislim oko 150-200 EUR. Navoz kamiona je oko 500 kn.

6.000*500 kn = 3.000.000 kn

Prava sića u odnosu na buduće troškove.

La vita e bella!

deimos:

Sljunkom, sljunkom. Kolko je kamion sljunka (10 m3)? Mislim oko 150-200 EUR. Navoz kamiona je oko 500 kn.

6.000*500 kn = 3.000.000 kn

Prava sića u odnosu na buduće troškove.

Moras jos i sljunak uracunat. 10 mil kn bi moglo ispast po mojoj odokativnoj procjeni. Ali nema veze, imaju oni 3000 dionica INGR-R-A, to vrijedi brat btatu 50-60 mil kn [smiley2]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Posejdon: ” deimos: ” …Ali nema veze, imaju oni 3000 dionica INGR-R-A, to vrijedi brat btatu 50-60 mil kn [smiley2]

dobra[smiley1]

Heaven or Las Vegas

deimos: ” Sljunkom, sljunkom. Kolko je kamion sljunka (10 m3)? Mislim oko 150-200 EUR. Navoz kamiona je oko 500 kn. ” 6.000*500 kn = 3.000.000 kn Prava sića u odnosu na buduće troškove.

Kubik šljunka ti je oko 35-40 kuna, ovisi o kvaliteti, a ko zna kakvim su zatrpavali[smiley7]. Plus prijevoz.

Pessimism Is Your Friend

Ma nema potrebe pričati sad o šljunku. Radi se o tužbi HEP-a protiv Tehnike, pa građana, pa grada…….
Mislim da je jedini način prodati prenapuhane dionice INGRE tek da se pokriju sudski troškovi.

A što će biti kad se počnu provjeravati drugi objekti ( POS ) itd……..možemo samo nagađati.

Biti će tu više tužbi nego protiv INDG koja je trenutno puno bolja od ovih ŠTEDIŠA NA MATERIJALU.

A bit će i kaznenih prijava pa bi netko mogao i u ćorku.

S poštovanjem

Karoje

[b]Nije bitno je li mačka crna ili bijela, bitno je da lovi miševe.[/b]

Ma nema potrebe pričati sad o šljunku. Radi se o tužbi HEP-a protiv Tehnike, pa građana, pa grada……. Mislim da je jedini način prodati prenapuhane dionice INGRE tek da se pokriju sudski troškovi. A što će biti kad se počnu provjeravati drugi objekti ( POS ) itd……..možemo samo nagađati. Biti će tu više tužbi nego protiv INDG koja je trenutno puno bolja od ovih ŠTEDIŠA NA MATERIJALU. A bit će i kaznenih prijava pa bi netko mogao i u ćorku. S poštovanjem Karoje

je istina, isplatili su već i plaće za 7 mjesec, zbilja ih je krenulo[smiley1]

Heaven or Las Vegas

Posejdon:

deimos: ” Sljunkom, sljunkom. Kolko je kamion sljunka (10 m3)? Mislim oko 150-200 EUR. Navoz kamiona je oko 500 kn. ” 6.000*500 kn = 3.000.000 kn Prava sića u odnosu na buduće troškove. ”

Kubik šljunka ti je oko 35-40 kuna, ovisi o kvaliteti, a ko zna kakvim su zatrpavali[smiley7]. Plus prijevoz.

Gospodo, nemojte se opterečivati .
Zatrpavaju sa istim onim šljunkom koji su iskopali a koji su u međuvremenu negdije deponirali!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Alamo: ” Posejdon: ” deimos: ” Sljunkom, sljunkom. Kolko je kamion sljunka (10 m3)? Mislim oko 150-200 EUR. Navoz kamiona je oko 500 kn. ” 6.000*500 kn = 3.000.000 kn Prava sića u odnosu na buduće troškove. ” Kubik šljunka ti je oko 35-40 kuna, ovisi o kvaliteti, a ko zna kakvim su zatrpavali[smiley7]. Plus prijevoz. ” Gospodo, nemojte se opterečivati . Zatrpavaju sa istim onim šljunkom koji su iskopali a koji su u međuvremenu negdije deponirali!

Slažem se.

Većeras u dnevniku HTV1:
“Nakon ovog sastanka ne tražim 2,5 mil.eur. nego 9 puta više”
Vesna Aalaburić
“Tehnika je krava za urušavanje ulice”
građevinska inspekcija

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Većeras u dnevniku HTV1: “Nakon ovog sastanka ne tražim 2,5 mil.eur. nego 9 puta više” Vesna Aalaburić “Tehnika je krava za urušavanje ulice” građevinska inspekcija

zašto je Tehnika krava?
tko je ta Vesna Aalaburić???

Heaven or Las Vegas

OT @ Duser: U petak uopće nije bilo promjene na SDA, ili baš ni jedna moja nije imala promjena? Znam da i ti pratiš, pa pitam. [smiley10]

No respect

bilo je promjene, PBZ skrb je na Tehnici podebljao za 50 kom, također je bilo promjena i na ISTT i IGH,
nijedna tvoja[smiley2]

Heaven or Las Vegas

New Report

Close