THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vjerojatno želi zadržati THNK na ovim razinama a to baš i nebu išlo tako lako!
ide to gore mic po mic pa onda skok pa mic po mic…

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Dva strašila po 50 kom, jedno na 1200, a jedno na 10250… bez većeg učinka… [smiley10]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu Neven Pilski potvrdio je nakon ispitivanja terena da je Tehnika znala za narušenu statiku i oštećene kuće u Kupskoj ulici. I to najvjerojatnije još šest mjeseci prije početka gradnje HEP-ove garaže.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu Neven Pilski potvrdio je nakon ispitivanja terena da je Tehnika znala za narušenu statiku i oštećene kuće u Kupskoj ulici. I to najvjerojatnije još šest mjeseci prije početka gradnje HEP-ove garaže.

… da i kaj bi to sad trebalo značiti……… da nisu smjeli graditi?….
……..budimo realni to sad znači da se odšteta teško može i naplatiti jer je većina kuća ionak bila u lošem stanju, bez armature i sl.

Znate vi i bolje drukati kolega, razočarali ste me.

Scio me nihil scire

Šta s tim kolega Budd želite reći? Mislite li da je Tehnika trebala platiti 5000 eu po m2 za te kuće, koliko
su se i nudile, a ne vrijede ni petinu toga.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Nisam ništa rekao, samo prenosim vijesti

………da vijest od jučer popodne…zato i kažem, možete vi i bolje……[smiley2]

Scio me nihil scire

…. evo kolege sad možete prodati kolko hoćete, a sumnjam da toliko imate, na 10200……[smiley2]

Scio me nihil scire

Što je to milja kuna

Uf ..dobro je…..koja igra fondova….pred kraj…..kupnja 111kom.
E to je skrbnički, sigurno.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

milja kuna za mene fina cifra

Scio me nihil scire

milja kuna za mene fina cifra

I za mene. Al za neke nije

New Report

Close