vjerojatno želi zadržati THNK na ovim razinama a to baš i nebu išlo tako lako!
ide to gore mic po mic pa onda skok pa mic po mic…
Dva strašila po 50 kom, jedno na 1200, a jedno na 10250… bez većeg učinka… [smiley10]
Sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu Neven Pilski potvrdio je nakon ispitivanja terena da je Tehnika znala za narušenu statiku i oštećene kuće u Kupskoj ulici. I to najvjerojatnije još šest mjeseci prije početka gradnje HEP-ove garaže.
Sudski vještak Županijskog suda u Zagrebu Neven Pilski potvrdio je nakon ispitivanja terena da je Tehnika znala za narušenu statiku i oštećene kuće u Kupskoj ulici. I to najvjerojatnije još šest mjeseci prije početka gradnje HEP-ove garaže.
… da i kaj bi to sad trebalo značiti……… da nisu smjeli graditi?….
……..budimo realni to sad znači da se odšteta teško može i naplatiti jer je većina kuća ionak bila u lošem stanju, bez armature i sl.
Znate vi i bolje drukati kolega, razočarali ste me.
Šta s tim kolega Budd želite reći? Mislite li da je Tehnika trebala platiti 5000 eu po m2 za te kuće, koliko
su se i nudile, a ne vrijede ni petinu toga.
…. evo kolege sad možete prodati kolko hoćete, a sumnjam da toliko imate, na 10200……[smiley2]
Uf ..dobro je…..koja igra fondova….pred kraj…..kupnja 111kom.
E to je skrbnički, sigurno.
milja kuna za mene fina cifra
I za mene. Al za neke nije