THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je to ta računica……. idemo na pivu

Čekaj da prvo prođu igre tj. ipo……….valja prvo zaradit za pivu !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

pa onda ti je vrijeme da počneš drukati u jednome smjeru a ne malo sim, malo tam……[smiley2]

Scio me nihil scire

pa onda ti je vrijeme da počneš drukati u jednome smjeru a ne malo sim, malo tam……[smiley2]

kad nije siguran da li bi prodao ili dokupio[smiley1]

Heaven or Las Vegas

pa onda ti je vrijeme da počneš drukati u jednome smjeru a ne malo sim, malo tam…..

Kaj ćeš kad se situacija mijenja iz sata u sat, malo raste malo pada, teško je držat sam jednu stranu !
Evo kolega Duser me skužio !

Sonniboy: ” pa onda ti je vrijeme da počneš drukati u jednome smjeru a ne malo sim, malo tam……[smiley2] ” kad nije siguran da li bi prodao ili dokupio[smiley1]

Sječam se uvaženog kolege Flyera….on je čekao sa obje strane…. za svaki slučaj……
[smiley2]

Scio me nihil scire

Slovenci krivi za urušavanje! [smiley2]

“Iako točan uzrok havarije u Kupskoj ulici još nije poznat, sumnja se da se ta ulica urušila zbog podzemnih voda povećanih plimnim valom iz Slovenije. To smatra Hari Vladović-Relja, direktor Interkonzaltinga, tvrtke koja je nadzirala radove na gradilištu buduće HEP-ove zgrade…”

http://www.vecernji.hr/newsroom/regions/zagreb/2922306/index.do

No respect

Ima da njihovi meteorolozi ( koji su najavili obilne kiše a zbog kojih je u konačnici došlo do poplava ) nose gaće na štapu, znao sam ja da će naši brzo nać krivca ![smiley2]

eto napokon se zna krivac[smiley2]
odmah su mi bili sumnjivi ti slovenci

Heaven or Las Vegas

Nakon napada vodom, Slovenija napada Zagreb i potresima!

Još jedan potres u Brežicama

ZAGREB, 26. rujna 2007. (Hina) – Seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su večeras u 22 sata i 39 minuta još jedan potres umjerene jakosti, iz istog epicentralnog područja – Brežice u Sloveniji, 39 km zapadno-sjeverozapadno od Zagreba.

Potres, magnitude 3.1 prema Richteru i intenziteta u epicentru IV-V (četiri do pet) stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice, osjetio se na zaprešičkom i samoborskom području, te u sjeverozapadnom dijelu Zagreba. Potres nije prouzročio materijalne štete, izvijestila je Seizmološka služba RH.

Prvi potres dogodio se u 21 sat i 46 minuta s epicentrom kod Brežica, 36 km zapadno-sjeverozapadno od Zagreba. Potres je bio magnitude 3.0 prema Richteru i intenziteta u epicentru IV-V (četiri do pet) stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

No respect

……i svima odgovara……pa čak i tebi luki.[smiley2]

Scio me nihil scire

Pa nek se više naši odluče…………jesu slovenci krivi za urušavanje zbog poplava ili potresa………[smiley2]

A da se slovenci dogovore zbog čeg su krivi, pa nek nam jave………..

eto napokon se zna krivac[smiley2]

Nažalost, sada se zna i to da oštećeni nikad neće dobiti odštetu[smiley2]
Ljubljanska[smiley15]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close