a gdje je ona stara dobra logika kupiš sada pa će to narasti na 12k i prodaš prije izvješća[smiley1]
Logika je dobra, ali:
a) imam 600 kn gotovine na brokerskom racunu. To mi nece kupit puno dionica tehnike.
b) da mi se nebi neka zgrada urusila u medjuvremenu. Prevelik rizik za mene
Kuzis problem?
Može pitanje kolege.
Kako TEhnika misli zatrpati tu rupetinu? Mogu dovoziti godinu dana. Ako je zemljiste nestabilno,
da li se isplati graditi?
Može pitanje kolege.
Kako TEhnika misli zatrpati tu rupetinu? Mogu dovoziti godinu dana. Ako je zemljiste nestabilno,
da li se isplati graditi?
Nisam siguran da se vec odustalo od nastavka gradnje. A zatrpat ce onako kako trenutno zatrpavaju, kamion po kamion… Daklem, rupa radiusa 20m, dubine 15 m ima skoro 19.000 m3. Jedan kamion doveze 10 m3. Valjda nije tolka!?
Vele na vijestima da rupe više nebude do petka…………..sam nisu rekli koje godine, ove ili sljedeće………
Šalim se naravno !
Jel može ko izračunat kolko treba vremena da se zatrpa tak velika rupa od 19 000 m3, a da istovremeno dovoze
3 kamiona……to su egzaktne brojke, ne !!???
Vele na vijestima da rupe više nebude do petka…………..sam nisu rekli koje godine, ove ili sljedeće………
Šalim se naravno !
Jel može ko izračunat kolko treba vremena da se zatrpa tak velika rupa od 19 000 m3, a da istovremeno dovoze
3 kamiona……to su egzaktne brojke, ne !!???
Jesu, egzaktne brojke. Ili ima vise kamiona, ili je rupa znacajno manja. Kamion tesko da moze napravit vise od 1 navoza na sat. I to je super-optimisticno. 3 kamiona na sat = 72 kamiona na dan. Oko 30 dana. Ali kazem, ovo 1 navoz na sat je, hm…
ne kužim ovo sa 3 kamiona na sat
mislite da se samo tri kamiona mogu istovariti na sat ili da samo tri kamiona uopće dovoze tamo?
ne kužim ovo sa 3 kamiona na sat
mislite da se samo tri kamiona mogu istovariti na sat ili da samo tri kamiona uopće dovoze tamo?
Covjek je pitao ako 3 kamiona samo voze. Ja sam rekao da je to premalo kamiona po mom misljenju. [smiley2]
Vele na vijestima da rupe više nebude do petka…………..sam nisu rekli koje godine, ove ili sljedeće……… Šalim se naravno ! Jel može ko izračunat kolko treba vremena da se zatrpa tak velika rupa od 19 000 m3, a da istovremeno dovoze 3 kamiona……to su egzaktne brojke, ne !!???
S ovom rupom napravljen je svojevrsni “perpetuum mobile”, jer tko će zatrpati novu rupu iz koje iskopaju zemlju za zatrpavanje postojeće, a onda opet treba zatrpati i ovu drugu, pa treću. Eto, posla za kamiondžije.
[smiley11]
Ma kolko ja znam, isao je kamion za kamionom. Ko na traci. Barem prvih dana.