THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko je uspio iskoristit trenutak, uspio je…………ja jesam !
Nadam se da se kolege štovatelji Tehnike ne ljute previše na mene zbog nekoliko kontra-drukerskih postova, no uhvatit ovu firmu ispod 10 000 kn mislio sam da je nemoguće, sve do jučer……….[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

KOLEGA LUKI IZVUKLI STE SE…….

Jel’ to ne’ko sumnjao u Tehniku ?

DOBRODOŠLA NATRAG GDJE TI JE I MJESTO !

Ma ovo je tek mali pomak THNK prema gore.
Vidjet ćete što će biti tamo poslje 5. listopada kad masa investitora proda T-HT i prelije lovu u THNK,LVCV i možda INDG!

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

Ode naša THNK natrag u visine i to vrlo, vrlooo uskoro
slobodno pogledajte

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

tehnika je dobra firma ali su im temelji loši…

tehnika je dobra firma ali su im temelji loši…

kolega pa nemojte sada dok se svi vesele.[smiley6]

Sonniboy: ” ne može… pomutilo se kolegi od silne želje za dokupom… [smiley2] ” Nisam bas siguran da bi sada dokupljivao.

Sonniboy: ” nego kada? ” Ja planiram nakon izvjesca za 3q [smiley1]. A mozda i necu.

… evo čisto da se podsjetimo….neka mi uvažene kolege ne zamjere. Nisam mogao izdržati…..[smiley2]

Scio me nihil scire

Sonniboy: ” ne može… pomutilo se kolegi od silne želje za dokupom… [smiley2] ” Nisam bas siguran da bi sada dokupljivao.

deimos:

Sonniboy: ” nego kada? ” Ja planiram nakon izvjesca za 3q [smiley1]. A mozda i necu.

… evo čisto da se podsjetimo….neka mi uvažene kolege ne zamjere. Nisam mogao izdržati…..[smiley2]
[/quote]

Samo naprijed kolega, ja vam nisam od onih koji se naljute na trziste, forum, ljude i ostalo. Moj plan i dalje stoji [smiley1]. Prije izvjesca se postavljam ispod blokade na -10%. Ako me poklopi, poklopi, ako ne, na neku drugu dionicu.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

a gdje je ona stara dobra logika kupiš sada pa će to narasti na 12k i prodaš prije izvješća[smiley1]

Heaven or Las Vegas

deimos:

[/quote]

Nema frke. Nema ljutnje. Cemu?

http://www.vjesnik.hr/html/2007/09/26/Clanak.asp?r=zag&c=1

skype - ivek1234

Cini mi se da je bilo nesto drugo ,u vezi propadanja kuca. Investitor je htio kupiti kuce oko svojeg gradilista ljudi nisu htjeli prodati i evo nam poznatog scenarija ,sad ce SVI LIJEPO PRODATI [smiley8][smiley8]

Imao sam i imacu,ali samo sa ljudima[color=blue][/color]

New Report

Close