Tko je uspio iskoristit trenutak, uspio je…………ja jesam !
Nadam se da se kolege štovatelji Tehnike ne ljute previše na mene zbog nekoliko kontra-drukerskih postova, no uhvatit ovu firmu ispod 10 000 kn mislio sam da je nemoguće, sve do jučer……….[smiley1][smiley2]
DOBRODOŠLA NATRAG GDJE TI JE I MJESTO !
Ma ovo je tek mali pomak THNK prema gore.
Vidjet ćete što će biti tamo poslje 5. listopada kad masa investitora proda T-HT i prelije lovu u THNK,LVCV i možda INDG!
Ode naša THNK natrag u visine i to vrlo, vrlooo uskoro
slobodno pogledajte
tehnika je dobra firma ali su im temelji loši…
kolega pa nemojte sada dok se svi vesele.[smiley6]
Sonniboy: ” ne može… pomutilo se kolegi od silne želje za dokupom… [smiley2] ” Nisam bas siguran da bi sada dokupljivao.
Sonniboy: ” nego kada? ” Ja planiram nakon izvjesca za 3q [smiley1]. A mozda i necu.
… evo čisto da se podsjetimo….neka mi uvažene kolege ne zamjere. Nisam mogao izdržati…..[smiley2]
Sonniboy: ” ne može… pomutilo se kolegi od silne želje za dokupom… [smiley2] ” Nisam bas siguran da bi sada dokupljivao.
deimos:
”
Sonniboy: ” nego kada? ” Ja planiram nakon izvjesca za 3q [smiley1]. A mozda i necu.
”
… evo čisto da se podsjetimo….neka mi uvažene kolege ne zamjere. Nisam mogao izdržati…..[smiley2]
[/quote]
Samo naprijed kolega, ja vam nisam od onih koji se naljute na trziste, forum, ljude i ostalo. Moj plan i dalje stoji [smiley1]. Prije izvjesca se postavljam ispod blokade na -10%. Ako me poklopi, poklopi, ako ne, na neku drugu dionicu.
a gdje je ona stara dobra logika kupiš sada pa će to narasti na 12k i prodaš prije izvješća[smiley1]
deimos:
”
”
[/quote]
Nema frke. Nema ljutnje. Cemu?