Vidim ja Tehnika zatrpava jamu, a tako isto i kupunja opet zatrpava prodaju….k/p…600/517
Prijatelju posejdon…..nemoj se šprdat sa tuđom nesrećom
Ma ne sprdam se ja, već govorim o razmjerima ove nesreće.
Od svega je najgore što su ljudi, (dakle stanari koji nisu iz građevinske struke) upozoravali konstruktore da je ispod ulice nekada prolazio potok.
Ovi su im se smijali u brk.
Sada im je taj potok stvorio cijeli bazen,a oni se čude i još se usude govoriti da je to voda iz vodovoda.
To je sramota.
Ako su već napravili štetu ne moraju dodatno biti drski i bezobrazni! [smiley6]
Cuvajte se rezultata za Q3. Bolje da budu dobri. Vidim da su prodavali dionice ingre, tu ce knjizit financijske prihode valjda. Ali operativna dobit im je katastrofa zadnja 2 kvartala.
Cuvajte se rezultata za Q3. Bolje da budu dobri. Vidim da su prodavali dionice ingre, tu ce knjizit financijske prihode valjda. Ali operativna dobit im je katastrofa zadnja 2 kvartala.
po meni su bitni jedino godišnji[smiley1]
deimos:
”
”
po meni su bitni jedino godišnji[smiley1]
Da, ali ako 3 kvartala budu losa, mislis da ce 4 biti urnebesno dobar? Mislim sve je moguce. Da jasno napomenem: nemam nikakve insajderske informacije u svezi glede thnk i predstojeceg FI. CIsto razmisljam o njihovom poslovanju.
Duser: ” deimos: ” Cuvajte se rezultata za Q3. Bolje da budu dobri. Vidim da su prodavali dionice ingre, tu ce knjizit financijske prihode valjda. Ali operativna dobit im je katastrofa zadnja 2 kvartala. ” po meni su bitni jedino godišnji[smiley1] ” Da, ali ako 3 kvartala budu losa, mislis da ce 4 biti urnebesno dobar? Mislim sve je moguce. Da jasno napomenem: nemam nikakve insajderske informacije u svezi glede thnk i predstojeceg FI. CIsto razmisljam o njihovom poslovanju.
mislim da hoće, knjiga narudžbi i prelazni radovi za 2008 su više nego dobri, imaju planove i za Jankomir (trenutno je tu prodaja građevinskog materijala), od svih poslova za poznate investitore ne stignu ulagati tamo gdje je najisplativije, Z2 je tek drugi dio od ukupno četiri planirana u Zvonimir centru, ne vidim razloga zašto ne bi bili
isto tako nemam nikakvih inside informacija
Problem u svezi glede THNK kako ga ja vidim je u tome sto oni jedva da rade sa dobiti iz osnovne djelatnosti. Profitabilost im je katastrofalna i nejde na bolje. Logika da ne stignu radit profitabilne projekte mi je malo uvrnuta.
Problem u svezi glede THNK kako ga ja vidim je u tome sto oni jedva da rade sa dobiti iz osnovne djelatnosti. Profitabilost im je katastrofalna i nejde na bolje. Logika da ne stignu radit profitabilne projekte mi je malo uvrnuta.
Mada, kad bolje razmislim, ne odstupa tu thnk puno od trzista [smiley1].
logika je ispravna iz razloga što kada imate poslove koji mogu čekati (na kraju krajeva tim čekanjem samo dobivaju jer rast cijene po kvadratu napravi svoje), treba prvo odraditi poslove koji imaju fiksne rokove, zaposliti ljudstvo, tehniku, proizvodnju i tek kada se nađe rupa nastupiti kao investitor
logika je ispravna iz razloga što kada imate poslove koji mogu čekati (na kraju krajeva tim čekanjem samo dobivaju jer rast cijene po kvadratu napravi svoje), treba prvo odraditi poslove koji imaju fiksne rokove, zaposliti ljudstvo, tehniku, proizvodnju i tek kada se nađe rupa nastupiti kao investitor
He, samo sad ce cijena po kvadratu malo vuc na dolje (zapravo vec klizi polako). Nije im bio neki potez, IMHO.
Naravno da će ići dolje. Pa Zagreb je postao grad nepodnošljiv za bilo kakav pristojan život.
Naravno da će ići dolje. Pa Zagreb je postao grad nepodnošljiv za bilo kakav pristojan život.
Prije se naravno gospodo raspitajte kolike su cijene kvadarata stana u Sloveniji, odnosno Ljubljani sada , kakve su bile cca 3 god. pred ulazak u EU, a kakve su procjene da će biti sutra pa onda iznosite paušalne procjene.