THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

BrDa: ” cekotunjo: ” je li pjesnik matrix nešto htio reći s TOP10 listom ? ” vrlo vjerojatno je hto reci da se nista nije mijenjalo…. posto se proslih dana pisuckalo ovdje da ce uprava rasprodavat [smiley8] ” Recimo da da, jer mislim da se na ovim razinama ne isplati izlaziti iz ove dionice…

ispalti se izaci danas u slucaju da se odmah pretoci lova u jeftini IGH [smiley1] zar ne??

“Please, God, Just One More Bubble.”

matrix90: ” BrDa: ” cekotunjo: ” je li pjesnik matrix nešto htio reći s TOP10 listom ? ” vrlo vjerojatno je hto reci da se nista nije mijenjalo…. posto se proslih dana pisuckalo ovdje da ce uprava rasprodavat [smiley8] ” Recimo da da, jer mislim da se na ovim razinama ne isplati izlaziti iz ove dionice… ” ispalti se izaci danas u slucaju da se odmah pretoci lova u jeftini IGH [smiley1] zar ne??

Gledajte Igh će se zaustaviti ngdje oko 10.2k, samo je pitanje koliko su mali dioničari spremni potrošiti živaca i volje da bi bili unutra dok im uloženo biva pretvoreno u gubitak.
Dok Tehnika, nije toliko rasla u zadnje vrijeme koliko Igh, te mi se sviđa stavka, točnije ulaganje u Ingru, točnije javna ponuda, na kojoj su mogu reći zaradili skromnih 7.5 milijuna kuna….

matrix90: ” BrDa: ” cekotunjo: ” je li pjesnik matrix nešto htio reći s TOP10 listom ? ” vrlo vjerojatno je hto reci da se nista nije mijenjalo…. posto se proslih dana pisuckalo ovdje da ce uprava rasprodavat [smiley8] ” Recimo da da, jer mislim da se na ovim razinama ne isplati izlaziti iz ove dionice… ” ispalti se izaci danas u slucaju da se odmah pretoci lova u jeftini IGH [smiley1] zar ne??

pogledaj razliku u cijeni THNK i IGH na početku 2007, a da li je jeftiniji vidjet ćemo nakon GI,
inače moje skromno mišljenje je da trenutna tržišna vrijednost odražava dobrim djelom i povjerenje u ticker

Heaven or Las Vegas

Arap: ” matrix90: ” BrDa: ” cekotunjo: ” je li pjesnik matrix nešto htio reći s TOP10 listom ? ” vrlo vjerojatno je hto reci da se nista nije mijenjalo…. posto se proslih dana pisuckalo ovdje da ce uprava rasprodavat [smiley8] ” Recimo da da, jer mislim da se na ovim razinama ne isplati izlaziti iz ove dionice… ” ispalti se izaci danas u slucaju da se odmah pretoci lova u jeftini IGH [smiley1] zar ne?? ” pogledaj razliku u cijeni THNK i IGH na početku 2007, a da li je jeftiniji vidjet ćemo nakon GI, inače moje skromno mišljenje je da trenutna tržišna vrijednost odražava dobrim djelom i povjerenje u ticker

Kolega mislim da obje kompanije imaju prostora za rast nevezano uz GI, tako da nema potrebe za ikakvom vizijom budućeg pada ove dionice.

Kolega Matrix,

iz čega ste u mom postu zaključili da dajem viziju buduceg pada IGH dionice?
dapače čak razmišljam o kupnji[smiley2]

ono što mi se nije svidjelo je prodaj (skupi?)THNK i kupi (jeftini?)IGH, ali tko voli neka izvoli…
iskreno zvuci kao navlakusa za prodaju THNK, ali opet tko zeli 500-600 kom je jos uvijek na kupnji…

Heaven or Las Vegas

nema promjena u top 10, a ja bio uvjeren da su oni jumbo nalozi ili trezor ili PBZ,
možda se samo ne vidi još danas…

Heaven or Las Vegas

Kolega Matrix, iz čega ste u mom postu zaključili da dajem viziju buduceg pada IGH dionice? dapače čak razmišljam o kupnji[smiley2] ono što mi se nije svidjelo je prodaj (skupi?)THNK i kupi (jeftini?)IGH, ali tko voli neka izvoli… iskreno zvuci kao navlakusa za prodaju THNK, ali opet tko zeli 500-600 kom je jos uvijek na kupnji…

Kolega nisam mislio ništa loše dapače, slažem se oboje su povoljna prilika za dokup, jer slijede im bolja vremena…

Ja sam jucer bio ujutro u dilemi kuda upucati 100 K .

S obzirom da Tehnike imam dosta , nisam mogao odoliti onoj rasprodaji na IGH .

Ove godine od 3. mjeseca nije bila takva mala razlika kao jucer oko 13 sati 10100-10250 .

I vec se danas pokazalo ispravnim .

Sad bi nam trebala krenuti i Tehnika .

nešto ne valja na http://www.sda.hr, stanje je promijenjeno ali piše datum 17.9, svejedno:

3.PBZ D.D. 9.666 5,1 Skrb. račun +50
[smiley2]

Heaven or Las Vegas

Inače stanje K/P, (hvala Deimosu),

THNK-R-A Vrijeme: 16:13:35
Kupnja
Ukupno ponuda 12
Ukupno dionica 628

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 50
Ukupno dionica 564

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
10150,00 32
10123,12 1
10100,00 250
9500,00 300
6315,01 3

10220,00 5
10250,00 4
10299,00 1
10300,00 5
10495,00 4

prvih pet kupnja 586 kom, prvih pet prodaja 19 kom ili kako kolega darko09 kaže “pametnom dosta”[smiley2]

Heaven or Las Vegas

Krenulo je polagano, ali sigurno….

čekamo da se nalozi poslože, do 11k?

Heaven or Las Vegas

New Report

Close