sa zadovoljstvom kolega…
https://investiramo.com/dionica/THNK/izvjestaji
godisnji izvjestaji.. eto…
osim ako je navedena stranica skroz lazna.. ali gledao sam i u FI i to je to…
Pogledajte još jednom pa napišite kolika je dobit Tehnike u 2020 ?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/THNK/FI-THNK-026ec22b5861ddc2efe69731c4c3d2ae.pdf
Pozdrav
PODUZETNICI U PANICI: ‘AKO SE DIVLJANJE CIJENA SIROVINA NASTAVI, SVI ĆEMO ZAVRŠITI NA ULICI‘
Ako se rast cijena betona, željeza i drugih sirovina u građevinarstvu nastavi, svi ćemo završiti na ulici, govori nam predsjednik Uprave zagrebačke Tehnike Zlatko Sirovec.
sve to stoji..
ali u ugovorima o građenju stoji i klauzula da ako se cijena materijala promjeni da se mijenja i cijena građenja.
jer to je kao da ja narucim auto, i sto mislite, da cijena sirovine drasticno skoci da mi ne bi povecali cijenu auta ?
tako je i ugrađevini. dakle ako se nesto gradi ili izvodzac potpise klauzulu uugovoru sa proizvidzacem materijala da mu nece dici cijenu materijala ili sa investitorom da sko se cijena materijala poveca se povecava i cijena radova.
nije to bas sve crno na bijelo kako gospodin kaze…..
sve to stoji..
ali u ugovorima o građenju stoji i klauzula da ako se cijena materijala promjeni da se mijenja i cijena građenja.
To je izjavio predsjednik Uprave zagrebačke Tehnike Zlatko Sirovec, a valjda čovjek zna bolje i od mene i od tebe kako stoje stvari i kakve klauzule jesu ili nisu ugradili u ugovore.
Pa njegov i moj problem kao dioničaru je ako nisu ugradili.. znači da rade na moju štetu…
U gradjevini sam pa znam što pričam..
O cijenama sirovina je stara vijest…a pravo pitanje je tko može do jeftinijih sirovina…
PODUZETNICI U PANICI: ‘AKO SE DIVLJANJE CIJENA SIROVINA NASTAVI, SVI ĆEMO ZAVRŠITI NA ULICI‘
Ako se rast cijena betona, željeza i drugih sirovina u građevinarstvu nastavi, svi ćemo završiti na ulici, govori nam predsjednik Uprave zagrebačke Tehnike Zlatko Sirovec.
je li ova izjava uvod u neki novi dokap i smanjenje tem.kapitala kakvo se sada provodi kod dalekovoda? 🤔
A nadalje.. pročitajte.. koliko im % glasova treba za dokap.. zato općenito ne volim firme di jedan ima preko 50% poput PBZa dok je kotirao ilo Vašeg dlkv.. kao ni HT mi nije bajan.
Ako to naprave i sami su sebe zeznuli…
kao da ćeš ti znati što je dogovoreno izvan formalnog dogovora…oni mogu imati druge benefite od dokapa, za razliku od malih,, isto kao na dlkv – i tamo su kao sami sebe zeznuli pa su opet izglasali da kao gube ogromnu lovu