Ono što ja znam su tzv. “insajderske” informacije ili natuknice koje
nisu do daljnjeg za širu javnost!( bar ne dok se ja nakrcam sa
zadovoljavajućom količinom)
i naravno očekujem…. [smiley2]
i ja sam nešto načuo, navodno da se sprema pravo iznenađenje!
[/quote]
ne znam da li su ovakvi avatari dozvoljeni, ALI SU, VRLO, DOBRO DOŠLI
jedan takav nebi bilo loše ni da je na JDOS, pa uvaženi kolega milim i tamo jedan post 🙂 [smiley2][smiley8]
Ono što ja znam su tzv. “insajderske” informacije ili natuknice koje nisu do daljnjeg za širu javnost!( bar ne dok se ja nakrcam sa zadovoljavajućom količinom) i naravno očekujem…. [smiley2]
[/quote]
Kolega meni je pravo iznenađenje bilo i 3. puta sa 12 K na 10,5 K pa razmišljam dali
sam ipak precijenio Tehniku?
Natuknite nešto o tom iznenađenju !!
Jeste li čitali ovaj članak o gradnji 2000 stanova na Žitnjaku i 2000 stanova u Podbrežju? Baš me zanima tko će graditi? 🙂
poslovnieg:
”
Ono što ja znam su tzv. “insajderske” informacije ili natuknice koje nisu do daljnjeg za širu javnost!( bar ne dok se ja nakrcam sa zadovoljavajućom količinom) i naravno očekujem…. [smiley2] ”
i ja sam nešto načuo, navodno da se sprema pravo iznenađenje!
Kolega meni je pravo iznenađenje bilo i 3. puta sa 12 K na 10,5 K pa razmišljam dali
sam ipak precijenio Tehniku?
Natuknite nešto o tom iznenađenju !!
[/quote]
Poštovani kolege, mogu vam samo reći da gospoda iz Tehnike podebljavaju svoju količinu dionica preko pbz-ovog skrbničkog te da očekuju cijenu dionice do kraja godine između 14 i15 k
Danas slijedi nastavak ukrcavanja na cca 11 000kn.
a kad to pokupe…. ljestvica se podiže naviše
u ovom uzletnom valu THNK će dosegnuti cijenu od oko 12 300 – 12 500 a tada
će je pokušat opet rušiti.
ali ovog puta ne ispod 11600 – 11 700kn
Danas slijedi nastavak ukrcavanja na cca 11 000kn.
a kad to pokupe…. ljestvica se podiže naviše
u ovom uzletnom valu THNK će dosegnuti cijenu od oko 12 300 – 12 500 a tada
će je pokušat opet rušiti.
ali ovog puta ne ispod 11600 – 11 700kn
Ovo je pravi primjer spekulacije…neutemeljene…kugla radi?…[smiley2][smiley2][smiley2]
Špekulacija??? zašto misliš?
Ono što sam napisao će se prema mojim proračunima realizirati u vremenskom periodu od 1-2 mjeseca.
Želio bi napomenuti da ova dionica ima još dosta prostora za rast.
Evo nešto za našeg kolegu Aska:
p.s. obrati pažnju na 3. i 4. mjesto.
tu količinu usporedi sa današnjom (SDA top 10) i onda ćeš i sam uočiti da moja pretpostavka ima smisla!
Špekulacija??? zašto misliš?
Ono što sam napisao će se prema mojim proračunima realizirati u vremenskom periodu od 1-2 mjeseca.
Želio bi napomenuti da ova ima još dosta prostora za rast.
Proračune na sunce…na osnovu čega ima prostora za rad…argumenti kolega…[smiley2]
Nikakvi proračuni ne pomažu dioničarima THNK, samo nagađanja o “budućoj dobiti”…firma posluje lošije nego prošle godine a trži se na 3x većoj cijeni…..gdje je tu logika i proračuni?