Pozdrav,
volio bi čuti Vaše mišljenje o ovoj dionici:
– budućnost kretanja cijene nakon ove krize
– mogućnost dobivanja poslova nakon potresa
– razmišljanja
Hvala!
–
Pozdrav, po mome misljenju kako je g. Bandix rekao obnova ZG moze trajati i do 10 godina. Uvjeren sam da ce dio poslova ovdje raditi i Tehnika. Jest da je ronilo sa 160 na 60 i i nesto sad nedavno ali tako je vecina dionica pa i OPTE koja se prodaje ronila sa 8 na 4..
k tome godisnji gubici su smanjeni – nije vise 270 u god dana nego 70. eto ukratko.
k tome godisnji gubici su smanjeni – nije vise 270 u god dana nego 70.
znači -340 milijuna u 2 godine.
krasno
super ti je ta računica: u 2 godine izgubili su -340 milijuna, a možda u sljedeće 2 zarade +10 milijuna.
nagradno pitanje: koliko godina takvog plusa bi im trebalo samo da vrate gubitak iz zadnje 2 godine?
Pošto u životu nista nije badave, tako i oprema koja se salje iz Kine za nase medicinske potrebe. Molim za mišljenje kako će se to odraziti na posao THNK koja ima u sebi kineski kapital.
kolega snjegovic, kao ima a zapravo nema. Onaj kines koji je bio Luxury Real Esteta ( 1. vlasnika tehnike) vise nije tu. k tome nije iskljucena dokapitalizacija po nominali. i kao sto sam vec napisao mislim da ce sada imati posla zbog obnove Zagreba. i dalje traze ljude.
Game over!
kolega snjegovic, kao ima a zapravo nema. Onaj kines koji je bio Luxury Real Esteta ( 1. vlasnika tehnike) vise nije tu. k tome nije iskljucena dokapitalizacija po nominali. i kao sto sam vec napisao mislim da ce sada imati posla zbog obnove Zagreba. i dalje traze ljude.
a koliko je nominala? 🙂 🙂
900 kn?
ko da slušam Migru, samo bez tsunami poslova, a tko će ga znat???
dokapitalizacija po nominali, ajde budite ozbiljni, firma u teškoj komi i aparatima već godinama 🙁 🙁