Kolege, nemojte se previše zanositi sa Avenue Mall-om jer Tehnika tu ima samo udio u izvođenju. Glavni izvođač je Konstruktor.
http://www.avenuemall.com.hr/avenuecenter/hr/news.php?5
Meni je Tehnika, inače, jako draga firma i žao mi je što ih pokopaju izvješća ali treba biti realan.
Ima tu dosta poslova koje oni trenutno rade ali pad je uvjetovan lošim FI-jem. Tako je bilo i na kvartalnom pa je za par dana opet bilo UP.
I bit će opet… [smiley2]
Mislim da je jako upitno koliko se i dali se, naše građevinske firme drže MRSa 11.Pogotovo u kvartalnim izvještajima. Mislim da ni big 4 revizori nisu načisto sa MRSom 11 a pogotovo tete iz računovodstva ili controllinga pojedinih firmi. Izvještaje treba uzeti s rezervom.
Jel ovo na ZSE konsolidirano izvjesce ili ne?
Naime ako nije konsolidirano ne bi se previse obazirao na njega jer tehnika dobar dio prihoda ima vani pa dok nema konsolidiranog nema neke analize
Tko ima neka nabaci Tehniku k/p hvala unaprijed.
[smiley2]
Ova Tehnika meni sve više počinje ličit na MMTZ……moram i ja priznati da sam očekivao više….
Ovo skrivanje dobiti nikome ne koristi,jedino što odvlači investitore, možda koristi jedino nekima iz Top 10 no kolko vidim oni i ne dokupljuju,neznam…..
Mutni poslovi, nisu po mome ukusu…..treba pričekad godišnji FI, a do tada bojim se ništa….
zanimljivo mi je ovo spuštanje jednom dionicom nakon ukrcaja
Ova Tehnika meni sve više počinje ličit na MMTZ……moram i ja priznati da sam očekivao više…. Ovo skrivanje dobiti nikome ne koristi,jedino što odvlači investitore, možda koristi jedino nekima iz Top 10 no kolko vidim oni i ne dokupljuju,neznam….. Mutni poslovi, nisu po mome ukusu…..treba pričekad godišnji FI, a do tada bojim se ništa….
Slažem se, ništa prije godišnjeg, makar mislim da postoji mogućnost rasta za Q3
luki007:
”
Ova Tehnika meni sve više počinje ličit na MMTZ……moram i ja priznati da sam očekivao više…. Ovo skrivanje dobiti nikome ne koristi,jedino što odvlači investitore, možda koristi jedino nekima iz Top 10 no kolko vidim oni i ne dokupljuju,neznam….. Mutni poslovi, nisu po mome ukusu…..treba pričekad godišnji FI, a do tada bojim se ništa….
”
Slažem se, ništa prije godišnjeg, makar mislim da postoji mogućnost rasta za Q3
kolega luki007 informacije radi, ovi iz top 10 kupuju ali naravno ne na svoje ime!
nekoliko malih igrača kupuju neprimjetno i onda jednoga dana to što su sakupili “daju” jednom velikom igraču!
Probaj pratiti promete po danima i uvidjet ćeš da je tako.
ovakav scenari sam imao prilike nebrojeno puta vidjeti