THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@investir: jos nesto, kako se moze izglasati smanjenje kapitala ako prvih 10 drzi 47% firme ? recimo da su prvih troje "kinezi" to je onda jos puno manje.. objasnite mi. nisam strucnjak.. takodjer.m u ukupnom udjelu firme nije da malo imam.. nemam tipa 10 dionica..

nije da ja želim nekome štetu, zasto bih

ali, ne može thnk biti spasena ako ne dobije brat bratu 200 milj

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

…ali niste odgovorili na pitanje.

sve navedeno je tocno , ali recite Vi meni, kako oni mogu tek tako napraviti “to znaci ili ce kinezi spojiti 900 kn na 10 kn ili i nize” ? pa nemaju niti 40% sa prvih 3 (ako su oni igrači u prva 3).
Po tome se sa svakom firmom može tako.. ajmo recimo sa sa HTom.. 🙂 sa 160kn na 1 kn. nisam stručnjak, samo nagađam.
a što se tiče 330 milja.. zašto mislite da nemaju 330 milja za upumpat ?
i nisam reko da želite štetu, možda je moj post tako zvučao, ispričavam se ako sam bio malo grub.
valdja i glasovi ostalih dioničara igraju ulogu.. pogledajmo Filipec Filip – broj 4. dal je njemu u interesu da se to desi ?

Jedno pitanje: kako je moguce da izadje info o stjecanju dionica, promjeni glasackih prava itd. a da ne izadje ono glavno, cijena?
Kakvo je ovo smece od drzave?

Kinezi su 38 tisuća dionica platili 10 milijuna kuna ili po dionici ispadne 263 kune!
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/kinezi-od-radnika-preuzeli-vlasnicki-udio-u-poznatoj-domacoj-posrnuloj-gradevinskoj-tvrtci/9234542/

Zanima me da li jer netko primjetio u zadnim podatcima od jucer
u mom zadnjem postu da je trgovina po 304 nastala u post trgovanju iza 16h kada je normalna burza zatvorena
zanimljivo tko to moze trgovati Tehnikom iza 16 h krupna riba u igri….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

@investir: jos nesto, kako se moze izglasati smanjenje kapitala ako prvih 10 drzi 47% firme ? recimo da su prvih troje "kinezi" to je onda jos puno manje.. objasnite mi. nisam strucnjak.. takodjer.m u ukupnom udjelu firme nije da malo imam.. nemam tipa 10 dionica..

Veoma jednostavno, u PSN se definira da je jedan od koraka u postupku smanjenje kapitala te dokap po određenoj cijeni u odredenom iznosu, pa ako se to ne ispuni… stečaj…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

nisam citao psn – stpo predvida psn

nece nitko tude dugove pokrivati – stari vlasnici pookrivaju dug, novi kupuj7u čistu firmu – vidi ptkm

u mom zadnjem postu da je trgovina po 304 nastala u post trgovanju iza 16h kada je normalna burza zatvorena

Može se ako dođe do produljene dražbe, vjerojatno je i ovdje to bio slučaj

nisam citao psn – stpo predvida psn

nece nitko tude dugove pokrivati – stari vlasnici pookrivaju dug, novi kupuj7u čistu firmu – vidi ptkm

U četvrtak je skupština pa ćemo biti pametniji.
Mislim da ide dokapitalizacija uz isključenje malih dioničara, koja će biti isplativa i za male dioničare.
Mislim da će si kinezi transparentnošću i premijom raditi marketing, preko Tehnike, za našu i evropsku javnost!!?

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

Kolega minimalno ste 10g. na burzi i jos neznate osnove trgovanja,da krupne ribe kupuju poslije 16h:))
Na kraju dana imate drazbu uravnotezenja,kupnja je bila veca od dnevnog limita i dok se god nalozi stavljaju dolazi do odgode izvrsenja za određeni period

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

[/quote]
Kinezi su 38 tisuća dionica platili 10 milijuna kuna ili po dionici ispadne 263 kune!
https://novac.jutarnji.hr/makro-mikro/kinezi-od-radnika-preuzeli-vlasnicki-udio-u-poznatoj-domacoj-posrnuloj-gradevinskoj-tvrtci/9234542/
[/quote]

Kolega novinar nagadje i navodi “procjenjene “..samo njemu znano tko je to procijenio !

“Prema prošlotjednoj objavi na Zagrebačkoj burzi, Luxury Real Estate je otkupom gotovo 38 tisuća dionica, procijenjene vrijednosti oko deset milijuna kuna, od Tehnike ESOP, tvrtke kćeri Tehnike, postao najveći pojedinačni dioničar posrnule domaće građevinske tvrtke.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

U četvrtak je skupština pa ćemo biti pametniji.
Mislim da ide dokapitalizacija uz isključenje malih dioničara, koja će biti isplativa i za male dioničare.

dokap ne mkože ići bez pokrivanja gubitaka

tko će pokriti 300 milja – samo je jedan način – vidi ptkm

ovo će biti koolosalno – 1000 dionica u 1

New Report

Close