Najveća donacija 10 tisuća dolara, druga 6000, a treća 3000
koja je njegova po redu ako je uplatio 5000, moj nivinaru, fuj
robotika u škole? totalna bezvezarija….
O čemu ti bulazniš ?
Jesi li vidio kako je velika većina djece u školi predebela ?
Velika većina djece previše jede i zato su predebeli.
Hvale je vrijedno svako doniranje za skolstvo. Sigurno ce pomoci da dio djece razvije svoj kreativni potencijal.
Medutim, razliku u obrazovanju djece nece napraviti knjige i ucila nego ucitelji i profesori. Bojim se da vecina onih koji obrazuju djeci u Hrvatskoj nisu sposobna koristiti, a kamo li obucavati na ovom ucilu.
Koliko je milijardi dolara sprzeno u raznim brodogradilistima i petrokemijama. Da se taj novac investirao u obrazovanje danas bi imali puno vise produktivnih clanova drustva i puno manje onih koji su teret.
Bravo za svakog donatora…ali zasto se moraju iza donacija stavljati imena i prezimena..
To je cista reklama i marketing za punjenje ega pojedinaca vidis kao kako smo mi dobri i koji smo dobrotvori i kako podrzavamo ovu ideju..
Prvo ovaj Tedeschi se moze sramiti da mu se ime veze uz jadnih 5000 dolara donacije za razvoj skolstva u HR..
A on se gura i Hvali sa milijardama..
Meni je ovo dno dna..
Pa vise potrosi na domjenak za svoje snobove u Pepermintu nego je ovdje dao love..
Neka isfinancira cijeli projelt sam pa cu mu prvi zapljeskat.
A o nasem dobrotvoru Ivici Todorici da ne govorim.
On je trenutno u problemima i njemu treba svaka lipa a i njemu za konzum ne trebaju radnici koji se razume u robotiku…cudi me kako on ne sabotira ovo
Vise vridi fotelja i ovaj trosjed nasuprot njega nego je dao a dobio reklamu vecu nego da je platio rtl i nova tv..
Jos kad bi nas dragi i dobri Ivica dao barem 10 dolara pa da se i njegovo ime spomene kao donatora..
Ali Bakicu kako ne kuzis da doticna gospoda ne zele mlade i pametne ljude..
Jer tko bih onda radio za naseg Ivicu za 3000 kn
Žalosno je da bi poduzetnici nakon što ih se dere sa tako bezobrazno velikim porezima još trebali donirati raznim žicarima koji se svakodnevno javljaju.