tehnicka analiza usa dionica

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija tehnicka analiza usa dionica

ja imam spx do 1670, – dio short ng, lijepo balon dolazi na svoje fundamentalne vrijednosti[emo_novac], guzva, kasnije posaljem graf. poz

ja imam spx do 1670, – dio short ng, lijepo balon dolazi na svoje fundamentalne vrijednosti[emo_novac], guzva, kasnije posaljem graf. poz
moze graf..tema je TA ,a slabo vidim grafova..lp

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jel imamo uskoro vrhove i kraj ovog ciklusa ..spx 1650 dow 16 000 russ 1000 ?
ovaj prvi je uranio…[emo_zacudjen]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

muk i tajac ovdje..godisni odmor ?

nisu GO, … , nego jednostavno se nema što reći. Dok ide, ide. Povlači Sell Stop za cijenom. I to je to.

Poduzeća iz sastava S&P500 imaju na računima 3,8 bilijuna dolara ili 26% vlastite tržišne kapitalizacije. S obzirom da planetarno ima viška novca, dolari ne uspjevaju izići na oplodnju (kroz cijene sirovina) vani, ili kroz potražnju (unutar USA) – već su se naslagali na žiro računima. A poduzeća, kad već nemaju što drugo, kupuju vlastite dionice. Pa dok ide, ide.

Problrm sa Sell Stop nalogom može biti jedino veliki i nagli pad s gap-om. Ali takav je život.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

moze graf..tema je TA ,a slabo vidim grafova..lp
[/quote]

to bi bilo to po nekoj mojo racunici od spx, ali kako slabo pratim u zadnje vrijeme, s razervom dajem svoje misljenje.

kod mene nije godisni, nego mi svakodnevni posao oduzima toliko vremena, da jednostavno ne stignem pratiti, a onda ne valja ni trgovati, koncentriran sam u pphm i izucavanje te bio pharme je vrhunac sto mogu na ovakav ritam, poslije 1.6 ova bi ludnica trebala prestati.
uglavnom danas je lijep dan za mene, steta sto me nitko nije poslusao pa se zaintrigirao za ovog sleeping gianta,ali jos nije kasno.
bio pharma sa potencijalom cijele platforme za razne vrste raka, ima neslucene mogucnosti rasta u %,a od danas vise nissmo mali

graf?

…bilo kakva korekcija u ovom mjesecu ima izrazito bullish nastavak
godine
…bez korekcije u ovom mjesecu…dao Bog i graf…i pametna igra
protiv glupih bullsa može početi…ali sa puno strpljenja lol

@folksi…post od 5.4….još jednom…može li bolje…igramo li se
sa glupim bullsima ahahahaha…nego kako [emo_namigusa]

sutra tata Ben folksi [emo_namigusa]

ma vidi ti legendarni DRYS..HOP,HOP NA 3,08…SJEĆATE LI SE SA 120 NA 1,6
…AHAHAHAHAAHAHA

…tata mi kaže da prepušta vođenje FED-a…mami Janet…ajd’ [emo_namigusa]

…onda folksi…gdje smo stali…rekoh da su bearsi satrani…pa vidite
i sami…novi vrh
…sve znam…ovaj graf vrijedi zlata( ne da pije vodu nego loče vodu)
…najljepše u ovom biznisu je kad se NYSE razotkrije do kraja…
.a upravo to su napravili prošli tjedan…još jednom…može li bolje
…obogatit ću ja vas,a da niste toga ni svjesni [emo_namigusa]

…folksi…još 30.4. sam napisao BEARSI SU SATRANI…POVIJESNA GODINA
GRAF MI LOČE VODU…AJD’ODOH GLEDAT TEKMU…DOBIT ĆETE ROAD MAP [emo_namigusa]

New Report

Close