tehnicka analiza usa dionica

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija tehnicka analiza usa dionica

…danas tata Ben i brdo econ.raporta u igri

Ma kao povjetarac, jučer opet uzeo XIV na 22.50, a megu davno utopio.
Za megu je idealan 15-30 minutni graf, ne valja ga držati dok S&P juri kao raketa heheh
Dok ide dobro je [emo_smijeh]

opet + dgaz

– dio dgaza kupljenog danas, +4 %, cuvam malo baruta za sutra, ne bi me cudilo da ga natjeraju na tih goldmanovih 4.5 okruglo, zaiste je ovo bio jedan ludi run natty-a, sa 3.1 na 4.44 u manje od 2 mjeseca, bez ikakve korekcije, na ovoj razini preporucio bi svakom otvaranje short pozicije.

– dio dgaza kupljenog danas, +4 %, cuvam malo baruta za sutra, ne bi me cudilo da ga natjeraju na tih goldmanovih 4.5 okruglo, zaiste je ovo bio jedan ludi run natty-a, sa 3.1 na 4.44 u manje od 2 mjeseca, bez ikakve korekcije, na ovoj razini preporucio bi svakom otvaranje short pozicije.
4.45 dupli vrh ,puko kanal ,jos samo da pukne 4,32 razina..cini se ok ..ja gledam futures ,pa neznam dali su iste razine

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

savrseno precizno …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nadam se da si usao jucer unutra, ja prodao dgaz kupljen jucer, 20% dva dana, jos uvijek sam u znacajnoj short poziciji, javim se kasnije kad bolje proucim eia izvjestaj od danas

nadam se da si usao jucer unutra, ja prodao dgaz kupljen jucer, 20% dva dana, jos uvijek sam u znacajnoj short poziciji, javim se kasnije kad bolje proucim eia izvjestaj od danas
danas odradjeno…evo prvi suport pronadjen..4.05 cca..sljedeci 3.94 ,,a ispod toga ponor ..

s tehnicke strane 3.93. bi mogao biti ozbiljniji suport, ali i to nece biti dugog vijeka.

s fundamentalne, malo ljudi je svjedno sta coal radi natty-u, od slijedeceg tjedna konacno krecu prave bear injetion brojke, + 92.+ 105.+ 114, ovim tempom i dok god je natgas iznad 3.5, dolazi cak i u pitanje storage kapacitet koji je trenutno 4.2 tcf., a svi znamo di je cijena zavrsila prosli put kada je to bilo upitno. jedina, ama bas jedina sansa koju vidim za bikove je wild car weather, iako i trenutrni forecast za 5-6 mjesec je bearish, ne bude li ovo ljeto na razini proslog ili cak toplije, a cijene natty-a ostanu jos neko vrijeme iznad 3.5, mogil bi ovdje vidjeti takav bear koji ce natty tjerati ispod 3 .

i naravno cestitke goldmanu na druk of the year triple shot, prvo zlato, pa natty, ubrzo ce i indeksi.

raketaaa…philips ocitanje?

jel imamo uskoro vrhove i kraj ovog ciklusa ..spx 1650 dow 16 000 russ 1000 ?

New Report

Close