Ma kao povjetarac, jučer opet uzeo XIV na 22.50, a megu davno utopio.
Za megu je idealan 15-30 minutni graf, ne valja ga držati dok S&P juri kao raketa heheh
Dok ide dobro je [emo_smijeh]
– dio dgaza kupljenog danas, +4 %, cuvam malo baruta za sutra, ne bi me cudilo da ga natjeraju na tih goldmanovih 4.5 okruglo, zaiste je ovo bio jedan ludi run natty-a, sa 3.1 na 4.44 u manje od 2 mjeseca, bez ikakve korekcije, na ovoj razini preporucio bi svakom otvaranje short pozicije.
– dio dgaza kupljenog danas, +4 %, cuvam malo baruta za sutra, ne bi me cudilo da ga natjeraju na tih goldmanovih 4.5 okruglo, zaiste je ovo bio jedan ludi run natty-a, sa 3.1 na 4.44 u manje od 2 mjeseca, bez ikakve korekcije, na ovoj razini preporucio bi svakom otvaranje short pozicije.
nadam se da si usao jucer unutra, ja prodao dgaz kupljen jucer, 20% dva dana, jos uvijek sam u znacajnoj short poziciji, javim se kasnije kad bolje proucim eia izvjestaj od danas
nadam se da si usao jucer unutra, ja prodao dgaz kupljen jucer, 20% dva dana, jos uvijek sam u znacajnoj short poziciji, javim se kasnije kad bolje proucim eia izvjestaj od danas
s tehnicke strane 3.93. bi mogao biti ozbiljniji suport, ali i to nece biti dugog vijeka.
s fundamentalne, malo ljudi je svjedno sta coal radi natty-u, od slijedeceg tjedna konacno krecu prave bear injetion brojke, + 92.+ 105.+ 114, ovim tempom i dok god je natgas iznad 3.5, dolazi cak i u pitanje storage kapacitet koji je trenutno 4.2 tcf., a svi znamo di je cijena zavrsila prosli put kada je to bilo upitno. jedina, ama bas jedina sansa koju vidim za bikove je wild car weather, iako i trenutrni forecast za 5-6 mjesec je bearish, ne bude li ovo ljeto na razini proslog ili cak toplije, a cijene natty-a ostanu jos neko vrijeme iznad 3.5, mogil bi ovdje vidjeti takav bear koji ce natty tjerati ispod 3 .
i naravno cestitke goldmanu na druk of the year triple shot, prvo zlato, pa natty, ubrzo ce i indeksi.
raketaaa…philips ocitanje?
jel imamo uskoro vrhove i kraj ovog ciklusa ..spx 1650 dow 16 000 russ 1000 ?