kraj 10 min
Pred kraj – zadnjih 30 min počeo slobodni pad.
nije lako, nije…- al ju nedam…ak ja nebum imal koristi od nje, nebu niko ni njegov brat tkđ…
zapravo.. od sad imam novi hobi…skupljam dionice…uz skupljanje plastike…možda mogu zamjeniti plastiku za dionice..jedna boca jedna dionica…još malo kak izgleda..
nije lako, nije…- al ju nedam…ak ja nebum imal koristi od nje, nebu niko ni njegov brat tkđ…
zapravo.. od sad imam novi hobi…skupljam dionice…uz skupljanje plastike…možda mogu zamjeniti plastiku za dionice..jedna boca jedna dionica…još malo kak izgleda..
to mi lici da si se emotivno vezao za dionicu….
Nekako sam mišljenja da Vi tehničari jedini i pravite ovdje paniku. Obzirom da konstantno iznosite dosta niske targete i ljude navodite na iste postavlja se pitanje hoće li ti targeti biti u roku tjedan dana, 6 mjeseci ili godinu dana. Mislim da u ovoj krizi idete na ruku pojedincima u fondovima koji ipak kupuju i konstantno se postavljaju na kupnji točno oko vaših targeta, a kad paničari posustanu krenu čak i čišćenja sa aska. [bye]
Nekako sam mišljenja da Vi tehničari jedini i pravite ovdje paniku. Obzirom da konstantno iznosite dosta niske targete i ljude navodite na iste postavlja se pitanje hoće li ti targeti biti u roku tjedan dana, 6 mjeseci ili godinu dana. Mislim da u ovoj krizi idete na ruku pojedincima u fondovima koji ipak kupuju i konstantno se postavljaju na kupnji točno oko vaših targeta, a kad paničari posustanu krenu čak i čišćenja sa aska. [bye]
crobex prati EU a ona amere…
burze se prate u krizama…
to je pravilo.
dok se EU ne odvoji od amera padati cemo ko i oni…
ali situacije u gospodarstvu su slicne…
ok, ok bolje su u EU…ali je isto frka…
možda i jesam u ova vremena- inače pokušavam razmišljati kao dugoročni investitor ili ti doživotni..ili je to samo luzerska fora za opravdati minus na portfelju…
neznam vreme bu pokazalo…
to si tek sad shvatio? jasno ko dan….
Moram priznati da ništa ne razumijem ovu TA. Ako netko dobar ima volju, da li se može i što, predvidjeti za PTKM i ADRS-P-A.
Al,onako seljački da i ja razumijem. [thumbsup]
Dečki, ima li kakvih dobrih vijesti ….?
Stotka od mene.
Potpuna istina.
Znam da je svima nama već dosta tih silnih padova i zbrajanja minusa,ali ako stalno budemo prodavali po što nižim cijenama i tako ćemo stvarno sve to dogurati na nulu.
I ti tehničari,ljudi ovo je forum,u kojim se niko ne izglašava sa svojim pravim imenom i prezimenim i neznamo kakve su čije namjere i tko za koga radi.
I mi pratimo neke razno razne analize,koje nemaju zdrave logike.
Objašnjenja za te analize i razno razne targete,nema.