Vlad – tko nam ovako lijepo dade ocjene. Cromenu 1, meni 2, a tebi 3.
Vlad – tko nam ovako lijepo dade ocjene. Cromenu 1, meni 2, a tebi 3.
evo, sad si i ti dobio 3!
al ti to ja nisam dao. [tongue]
SEILON je li potrebno javno zahvaljivati ?
svi mi dobro znamo koliko nam je novaca ostalo ili koliko nam je manji minus na računima
i svi mi dobro znamo koliko nam se percepcija ulaganja promijenila zahvaljujuci određenim kolegama na forumu što drukerima po potrebi što realnim ne emotivnim i nadasve argumentiranim pisanjem a i drukeri su dobro došli jer se i na osnovu njihovog pisanja mogu izvući određeni zaključci
sve u svemu pozdrav maminepare
Jest,jer potrebno je napraviti distinkciju koja je očita.Ljudi koji su nam pomogli imaju znanje ,a "ništa" ne traže zauzvrat,nego korektan odnos i piznanje. A drukeri su priča za sebe,također inteligentni,ali se "bore" protiv ostalih sudionika na TK,a drugi pokušavaju naći smisao kroz EWT i sl. kako bi znali kako postupiti,dok opet drukeri na uštrb tuđeg neznanja i naivnosti zarađuju jer nemaju znanje.
Ja vidim jedan moguci veliki ponor [/u][/b]za svedski index OMXs30 ,ali to je nesto sto vidim moze doc kasnije.Ovo sada je prema meni nesto sto se desava prije nego 4 val(eod pogled) bude ispunjen
>>> a sada drugi posao za ciniti …vidimo se posle 17:30
[/quote]
ok.
na grobiju ga vrlo jasno vidim…
[/quote]
vlad…koliko bi po tvojoj procjeni vremenski mogao trajati 5 val?
hocemo otresti u 2-3 dana do 1800-1900 ili cemo pomalo kliziti?
p.s. ako dode do kakvih promjena u procjeni ATPL molim te javi nam….jer nas ima dosta
vlad…koliko bi po tvojoj procjeni vremenski mogao trajati 5 val?
hocemo otresti u 2-3 dana do 1800-1900 ili cemo pomalo kliziti?
p.s. ako dode do kakvih promjena u procjeni ATPL molim te javi nam….jer nas ima dosta
zavisi o tome traje li još uvijek val (4)…
ne vjerujem u pad od jednog ili 2 dana…
mislim da će dva korektivna zastoja (ako je petica impuls, a ne ending dijagonala) uzeti barem po dan.
teško je reći, ali 5-6 dana izgleda kao minimum (iako, naravno, može i kraće).
Jel može target za djuru? Spominje se neka niska razina, čak do 50 kn. jel može komentar? Hvala
@Vlad
Zar nebi onda prema tome (grafu) 4 val trebao biti velicinom jednak 2 valu?