Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..sorry mislio na ove otpore!

Vlad – tko nam ovako lijepo dade ocjene. Cromenu 1, meni 2, a tebi 3.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Vlad – tko nam ovako lijepo dade ocjene. Cromenu 1, meni 2, a tebi 3.

evo, sad si i ti dobio 3!
al ti to ja nisam dao. [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

SEILON je li potrebno javno zahvaljivati ?
svi mi dobro znamo koliko nam je novaca ostalo ili koliko nam je manji minus na računima
i svi mi dobro znamo koliko nam se percepcija ulaganja promijenila zahvaljujuci određenim kolegama na forumu što drukerima po potrebi što realnim ne emotivnim i nadasve argumentiranim pisanjem a i drukeri su dobro došli jer se i na osnovu njihovog pisanja mogu izvući određeni zaključci
sve u svemu pozdrav maminepare

Jest,jer potrebno je napraviti distinkciju koja je očita.Ljudi koji su nam pomogli imaju znanje ,a "ništa" ne traže zauzvrat,nego korektan odnos i piznanje. A drukeri su priča za sebe,također inteligentni,ali se "bore" protiv ostalih sudionika na TK,a drugi pokušavaju naći smisao kroz EWT i sl. kako bi znali kako postupiti,dok opet drukeri na uštrb tuđeg neznanja i naivnosti zarađuju jer nemaju znanje.

@croman
ovih 1800-1900 nije onaj mogući ponor kojeg vidiš?

Ja vidim jedan moguci veliki ponor [/u][/b]za svedski index OMXs30 ,ali to je nesto sto vidim moze doc kasnije.Ovo sada je prema meni nesto sto se desava prije nego 4 val(eod pogled) bude ispunjen

>>> a sada drugi posao za ciniti …vidimo se posle 17:30

[/quote]

ok.
na grobiju ga vrlo jasno vidim…
[/quote]

vlad…koliko bi po tvojoj procjeni vremenski mogao trajati 5 val?
hocemo otresti u 2-3 dana do 1800-1900 ili cemo pomalo kliziti?

p.s. ako dode do kakvih promjena u procjeni ATPL molim te javi nam….jer nas ima dosta

vlad…koliko bi po tvojoj procjeni vremenski mogao trajati 5 val?
hocemo otresti u 2-3 dana do 1800-1900 ili cemo pomalo kliziti?

p.s. ako dode do kakvih promjena u procjeni ATPL molim te javi nam….jer nas ima dosta

zavisi o tome traje li još uvijek val (4)…
ne vjerujem u pad od jednog ili 2 dana…
mislim da će dva korektivna zastoja (ako je petica impuls, a ne ending dijagonala) uzeti barem po dan.
teško je reći, ali 5-6 dana izgleda kao minimum (iako, naravno, može i kraće).

otplovila atpl prema targetima…

nije lako onima koji su unutra

bit će bolje................

Jel može target za djuru? Spominje se neka niska razina, čak do 50 kn. jel može komentar? Hvala

Ima ljudi koji ne mogu nikad biti pravo sretni. Zaboravljaju da se sreća sastoji od mnogo dijelova. Uvijek neki dio nedostaje. Zlo je ako budu morali čitav život čekati na dio kojeg nema, a slijepi su za mnoge druge dijelove s kojima bi mogli biti sretni, ali ih ne vide.

@ croman

pojašnjenje jedne od razlika u našim grafovima…

@Vlad
Zar nebi onda prema tome (grafu) 4 val trebao biti velicinom jednak 2 valu?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

kraj 10 min

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close