Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U Evropi tsunami ..

Vaš link

Mi se jako dobro držimo. Solidna potpora na 2470-2480 je izdržala tri pokušaja proboja – problem je jedino relativno mali promet.

tehnički, u pravilu, se ove formacije odrađuju brzo.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@croman
jučer je bila analiza na osnovu teletradera da ATPL može ići na 1170-1220. Da li su podaci teletradera loši ili će taj skok ATPL tek doći prema intraday podacima? Hvala

@misse99

ewt-atpl prema eod podacima pokazuje prema ca 900(vjerovatno u pravcu sto je vlad spomenuo)

intraday 60 min daje jedna moguci 4 val ako atpl ne ide ispod 1000

intraday-analize cinim posto pokusavam videti dali uopce fungerise na niskim volumenom

[/quote]
slažem se.
target od 900 vidim i ja kao vjerojatan rezultat odrađivanja breakouta jedne formacije.
međutim, istovremeno i jedna dublja formacija odrađuje isti breakout.

zato nisam spominjao 900 kao target, jer izgleda kao usputna stanica u odrađivanju targeta dublje formacije…
[/quote]

možeš li potvrdit i onu "crnu" paralelu ATPL-CROBEX [embarass]

@MMM
: to bi za nas značilo cca. 1800 ?

tu negdje, 1800-1900.
[/quote]

Ovako izgleda (Crobex) po CR ewt grafu….vidi privitak

*ali kao sto sam pisao prije..jos nisam posve siguran da idemo u dubinu

@Croman
dali nisi siguran zbog prometa ili?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@daculo

kako si izračunao baš od 1500 razlika 1000 kn na 500? Vidim paralelu, ali budući da učim zanima me taj odnos, kako se računa. Hvala

@daculo
reci ljudima
evo sta ja vidim
[/quote]

Kako da ne , dividenda 30 %, aj ne trkeljaj gluposti

U Evropi tsunami ..

Vaš link

Mi se jako dobro držimo. Solidna potpora na 2470-2480 je izdržala tri pokušaja proboja – problem je jedino relativno mali promet.

tehnički, u pravilu, se ove formacije odrađuju brzo.
[/quote]
Kako brzo i koje formacije? može li pojašnjenje.
Mislim, daj da i mi nešto naučimo pa čemo lakše diskutirati. Postati će vam dosadno, ako pišete samo vi koji znate, a nemate učenika koji postavljaju pitanja. Ako su pitanja glupa, nemojte nam zamjeriti jer neobrazovan čovjek naravno postavlja glupa pitanja.

@croman
tvoj sadašnji pogled odgovara jednoj od dvije varijante koje sam gledao…
to je ova, od 17.10.

p.s.
ne potpuno, jer pretpostavljaš jako veliki impuls.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

"Nema glupih pitanja,nego samo glupih odgovora". A.Einstein

btw. Želim ponovno zhvaliti Cromanu,Vladu,MMM i ostalim koji su ostali na forumu i koji nam pokušavaju dati realnu sliku tržišta,a svi ostali koji ste ih pokušali ušutkati i obezvrijediti njihov trud-pokrijte se ušima…

@mise99: ne mogu citirati iz nekog samo ovom sajtu poznatog razloga…

što se tiče ovog dijela tvoga posta o pitanjima , mislim da za to dobro dođe ona stara narodna :

nema glupih pitanja , samo glupih odgovora…

( ovo ne ide na nikoga posebno da se nebi ko slučajno pronašao u ovome mome postu )

PS. i dok ja ovo pišem vidim da mi kolega gore uze slova iz tipkovnice [thumbsup]

PPS. sad sam naučio da je to rekao naš stari dobri Albert, što do sada nisam znao…

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

..izgleda da se ovi otpori strogo poštivaju!!!

Dečki znam da nema glupih pitanja, ali onima koji nešto znaju, razna pitanja, eto nazvati ću ih banalnima, nerviraju one koji dosta znaju, mislim da mi treba samo dobar učitelj i to je to. Zato molim da nam se objasni kako je što izračunato da postavljamo konstruktivna pitanja, a ne banalna. Hvala.

New Report

Close