Cuo sam inace od dosta amerikanaca da jadni Obama ne bi trebao dugo pozivjeti ako kojim sretnim slucajem i dodje na vlast. Zasad su to samo tracerske price a podloga je nezamisliva amerima, da crnac vodi ameriku.
Da malo i tracamo, s obzirom da je na ovoj temi puno toga, a najmanje topica tehnicke analize [lol]
koju razinu ameri na sp500 ne smiju probiti da bi mogli nastaviti s rastom?
gdje im je dno trokuta?
kolko ja vidim 860-870.Nemam precizni graph
ako dobro razumijem trokut onda bi ameri trebali probiti tj. odlucno nastaviti s rastom.
jel tako?
oni su neodlucni….
i sad su se opet odbili dole.
svi indexi su u trokutima pa tako i nas crobex.
Meni ovaj naš krobeks više liči na ovo Vaš link
[/quote]
nije jos jer smo na rubu trokuta danas zavrsili
Cuo sam inace od dosta amerikanaca da jadni Obama ne bi trebao dugo pozivjeti ako kojim sretnim slucajem i dodje na vlast. Zasad su to samo tracerske price a podloga je nezamisliva amerima, da crnac vodi ameriku.
Da malo i tracamo, s obzirom da je na ovoj temi puno toga, a najmanje topica tehnicke analize [lol]
što se tiće amera, nespojivo je da predsjednik i večina u kongresu budu iz iste stranke(demokrati),zato Obama sigurno gubi a još je i crnac.
Današnja zaključna cijena se nalazi na sredini linije kanala,a tu se i završava vrh trokuta,pa bi po TA trebao uslijediti pad,kako što i misli većina,bolje da se ne ostvari,ali ne mora baš svaki "trokut" pokazivati pad,jer u 11-12 mjesecu prošle godine isto je (po meni) bio trokut,pa smo se odbili točno od središta tog trokuta prema gore,pa se nadam da će tako biti i sada. A nada umire posljednja. [thumbsup]
…dva tjedna smo do izbora kod Amera,znamo i što znače isti u svijetu ,,,te koliko je realno očekivat rast prije samih izbora [bye]
Eto zadnji put ponavljam jer mi se više neda.
Walstreet ne voli Obamu…jer dotični želi nametnuti porez na bogate…a to se mnogima ne sviđa.
U zadnjih 5 dana Obamina prednost se smanjila ali još uvijek ga dere kao malu bebu.
Tako da očekivanje rasta radi izbora u ovom slučaju je suludo.
[/quote]
…tako je "pobjeda", upravo sam iz toga razloga i htio na neki način upozorit kreatore TA da prilikom ucrtavanja mogućih linija uključe i ovaj moment… [thumbsup]
Današnja zaključna cijena se nalazi na sredini linije kanala,a tu se i završava vrh trokuta,pa bi po TA trebao uslijediti pad,kako što i misli većina,bolje da se ne ostvari,ali ne mora baš svaki "trokut" pokazivati pad,jer u 11-12 mjesecu prošle godine isto je (po meni) bio trokut,pa smo se odbili točno od središta tog trokuta prema gore,pa se nadam da će tako biti i sada. A nada umire posljednja. [thumbsup]
naravno da moze ici i gore.
trokuti predstavljaju "predah" od prijasnjeg trenda i nastavak tog trenda,
samo je pitanje – koji je prijasnji trend? [lol]
ja glasam za silazni jer se opasno ljulja u realnom sektoru.
i nismo popunili gap. dosta se toga nakupilo…
[cry]
…lovac mislim da smo mi imali taj skok nakon izbora …,a prije samih-pad.Upravo to se sad događa kod Amera… [lol] [lol] [lol]