Vlad, kad daješ te targete postoji neka vjerojatnost izražena u postocima za svaki od njih da se ostvari ili ??? Kolika je za prvi, a kolika za drugi ?
1. target-ca 80% ili više
2. i 3. target- manje od 80%, ali iznad 50%…
još provjeravam i učim.
Evo jedan zanimljiv link..Ira Epstein,Technical Analysis
http://www.bestwaytoinvest.com/videos/october-20-2008-mid-day-stock-indexes-review
kratak upad na forum
privitak= intraday za atpl
ucinjen sa podacima od teletrader..
zasada samo pokusaj videti koliko podaci od teletradera daju moguce intraday-analize
a nazire se i jedan jako smješan target (3.).
ne želim ga napisati iz 2 razloga:
1. jer izgleda suludo
2. jer je temeljen na formaciji od 10 dana ( a provjerene formacije takvog tipa traju 30-45 dana)
[/quote]
to vec i mi vidimo….ako probije 1000 pojavit ce se novi prodavaci…vec vidjeno puno puta…graf?
a nazire se i jedan jako smješan target (3.).
ne želim ga napisati iz 2 razloga:
1. jer izgleda suludo
2. jer je temeljen na formaciji od 10 dana ( a provjerene formacije takvog tipa traju 30-45 dana)
[/quote]
to vec i mi vidimo….ako probije 1000 pojavit ce se novi prodavaci…vec vidjeno puno puta…graf?
[/quote]
pa kad vidš zašto pitaš!? [undecid] [sad] [smiley]
vlad,
jel odradena tocka prijeloma kod sp500?
koji su targeti i na koliko bi to moglo ruknuti?
koliko si % u to siguran?
thx!
@croman
razumijem tvoj pogled.
no,ako ga stavim u kontekst mog viđenja atpl (koje datira nakon dna na 1075), onda točka iz koje promatraš impuls mora biti točka 4 na mom grafu od 16.10.
to bi značilo da je atpl već počela peticu prema dole (teoretski moguće), dok većina dionica i grobi još uvijek odrađuju četvorku.
Vlad, kad daješ te targete postoji neka vjerojatnost izražena u postocima za svaki od njih da se ostvari ili ??? Kolika je za prvi, a kolika za drugi ?
Mislim da rokanje postotcima nije realno. Na ovako volatilnom trzistu moras pratiti razvoj situacije stalno i postavljat se prema novim podacima. Najbolji su mi oni koji Vladu i Cromanu ulete s prigovorom tipa: "Prije tri mjeseca si drugacije govorio". Sto se sve moze izdogadjati za tri mjeseca!?
neki dan su ovdje postali graf atpl koji ima target -200kn…pocelo se pretjerivat pa me tvoj zanima? jel to taj smjesni famozni 3?
neki dan su ovdje postali graf atpl koji ima target -200kn…pocelo se pretjerivat pa me tvoj zanima? jel to taj smjesni famozni 3?
U PUNAT!
kome cemo morat nadoplatit tih 200kn po dionici?