ako padne ispod 350, bit će ispod 200,
[/quote]
Ma pusti sad 200, vidišda je u điru 75 [lol]
[/quote]
moja konzervativna troznamenkasta brojka ima sumu znamenaka 6, a završava s 0.
već sam rekao da je ispod 200.
dakle, lijepa, jasna brojka kao 1.target u slučaju pada ispod 350.
ako padne ispod 350, bit će ispod 200,
[/quote]
Ma pusti sad 200, vidišda je u điru 75 [lol]
[/quote]
moja konzervativna troznamenkasta brojka ima sumu znamenaka 6, a završava s 0.
već sam rekao da je ispod 200.
dakle, lijepa, jasna brojka kao 1.target u slučaju pada ispod 350.
[/quote]
150…
ne bih htio popovati…
ali osnovno pravilo burze je da je sve moguce.tako je bilo, tako ce i biti.
kad je pad poceo, ja pun ATPL, sav uzjeban sto je pala na 3000kn, pitam svog burzovnog gurua:
-M., pa dokle ovo moze padati?koji k.. se dogadja?
on meni, smireno..:
-moze, moze..na KUNU, tu je dno!
Masamo ti popuj,no probs. Znam i ja da je dno 0, pa kupiš cijelu firmu za 1 kunu ko Kutle.
Znam da nije tema za ovo, ali moram…Mcap Tiska na 75 kuna je 180 mlijuna. P/S bi mu tad bio 0,075. + niska zaduženost + sektor + market share. ISUSE BOŽE DRAGI I MILI [shocked]
Znam da nije tema za ovo, ali moram…Mcap Tiska na 75 kuna je 180 mlijuna. P/S bi mu tad bio 0,075. + niska zaduženost + sektor + market share. ISUSE BOŽE DRAGI I MILI [shocked]
razumijem te, izgleda apsurdno, ali matematika je jedno, a psihologija drugo… kužiš, pa i kerum je morao prodat maybach-a, jer mu ljudi više nisu htjeli kupovat robu u njegovim dućanima, bez obzira na cijenu…
TISK nije firma koja bi mogla propasti čak ni u pakleno lošim uvjetima i sa apsurdno niskom cijenom dionice, ali loša reputacija je loša reputacija, i čini mi se da će TISK preskočit ath u sljedećih 5 godina jedino ako todorić postane predsjednik hrvatske… [tongue]
pitanje je samo koliko dugo si spreman čekati i da li postoji pametniji način da se iste pare okrenu brže… a kad je švedski stol, ja biram najbolje… 🙂
Mjesani pogled:
Sutra prema mogucoj razini za Crobex (koju sam spomenuo u prijasnjoj poruci): ca 2640
Par pogledanih dionica (tisak,ernt,ptkm…itd) pokazuju kroz EOD analizu na nedovrseni 4 val.
…pitanje : dali ce prije toga doc do jednog pada u Flat ab formaciji?
narednih 2 dana bi mogli dat odgovor.
Nasdaq pokazuje na takvu Flat formaciju? koliko je ona sigurna…ce takoder pokazati naredni dani
znaci bit ce napet/interesantan tjedan
James, revizija Crobex-a je dovela i do promjene bazne tržišne kapitalizacije, pa je ispravna tablica u prilogu.
P.S. Postoji sitna razlika između Crobex-a objavljenog na ZSE i ovog u tablici, ali nisam uspio dokučiti zašto. Ako netko ima volje nek’ baci oko.
kod s&p 500 nije presječna linija za potvrdu H&S
daj stavi u bilo koji drugi format samo nemoj u taj novi excel,xlsx.Mi smo ti stara garda sa starim excelima [smiley]
As long as there is hope that the favorable trend will resume, the bear market continues. Hopelessness is the condition for a new cycle.
Mjesani pogled:
Sutra prema mogucoj razini za Crobex (koju sam spomenuo u prijasnjoj poruci): ca 2640
Par pogledanih dionica (tisak,ernt,ptkm…itd) pokazuju kroz EOD analizu na nedovrseni 4 val.
…pitanje : dali ce prije toga doc do jednog pada u Flat ab formaciji?
narednih 2 dana bi mogli dat odgovor.
Nasdaq pokazuje na takvu Flat formaciju? koliko je ona sigurna…ce takoder pokazati naredni dani
znaci bit ce napet/interesantan tjedan
Cromane kolko ce utjecati INA na promjenu Crobex-a odnosno pogleda na daljnje formacije [huh].
Čisto solidno izdanje iz 1991.