Ja takoder kod analiza upotrebljavam mogucnost izracunati dan preokreta veceg trenda .
U sadasnjem slucaju je datum=13 ( +/- 2 dana) ..intresantan
… moguci dan preokreta(ovde govorim o vecem preokretu =totalni pogled bearmarketa)
cesto se vidi, takozvano Dno,mnogo dana kasnije…cak i vise tjedana kasnije
uglavno…ovaj tjedan je zanimjliv iz vise razloga
[/quote]
odgovor na prijasnje postavljeno pitanje
Dan preokreta(ili reaktions-dag na svedski) moze biti prije nogo Dno dode.
[/quote]
thanks!
[… i vidi vraga, TISK će na kraju korekcije završit sa brojkom koja uopće nije troznamenkasta… [thumbsup] ali za to ćemo se morati strpiti do kraja ljeta…
ako se to ne dogodi, hoces ces onda reci da nemas pojma i da pricas gluposti???? ajd bas me zanima kak ces nacrtati graf koji ce pokazati tisak manji od 100kn
***nemam tisk
[/quote]
vipy, malo si mi napet, čovječe… [proud]
vipy, malo si mi napet, čovječe… [proud]
moras onda nesto uciniti s nickom,
mozda dobriprorok
[lol]
ajde zli reci nam jesi mislio da će završit na 99 kn ili na 1000 ? [proud]
ako je TISK pao sa 1500kn na 350 kn u cca 10 mjeseci, zašto ti se čini da ne bi mogao pasti sa 350kn na recimo 100kn u sljedećih 6-7?
trebao si se opredijelit za PTKM, ona izgleda dobro i fundamentalno i tehnički…
ne ulazim u procjenu ali tako bi onda mogli reći za svaku dionicu koja je doživjela drastičan pad da će u idućih 6 mj. još drastičnije pasti…
NPR. ako je DDJH sa 300 kn u 10 mjeseci pao na 70 kn , znači li to da će u idućih 6 mjeseci pasti na 20 kn ?
ako je TISK pao sa 1500kn na 350 kn u cca 10 mjeseci, zašto ti se čini da ne bi mogao pasti sa 350kn na recimo 100kn u sljedećih 6-7?
ma nemam tisk
kada bi tisk dosao na razinu od 100 kunica, bio bi razini KODT po multiplima, odnosno trebao bi pasti i malo nize… [shocked]
dečki, ajde pliiiz, raspravu koja nema direktno veze s TA, ajde ju vodite negdje drugdje, pliiiiz, bez ljutnje, ali doista ako biste mogli razmotriti, bio bih zahvalan
ne ulazim u procjenu ali tako bi onda mogli reći za svaku dionicu koja je doživjela drastičan pad da će u idućih 6 mj. još drastičnije pasti…
NPR. ako je DDJH sa 300 kn u 10 mjeseci pao na 70 kn , znači li to da će u idućih 6 mjeseci pasti na 20 kn ?
[/quote]
jos mjesec – dva i sve ce u HR biti besplatno
jedva cekam
kad budem placao rezije za stan, reci cu ovima iz holdinga da cu pricekati malo da bude jeftinije [smiley]
*** micem se s teme…