Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

$$$$

Kolega se danas ulogirao i sipa tehničku analizu sve u 16. [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

p.s.
croman ima puno više iskustva.
ako on kaže da je flat izgledniji, vjerujem mu.
no, i tada ostaje 2850 kao barijera…

ma muči me taj flat, jer DJI se je danas već odbio od granice trokuta (9100). Ok! Možda će biti još koji polušaj proboja, ali evidentno je da trenutno nema snage.

Pogledao sam promet kod Njemaca (na DAX-u) – jedva polovica od prosjeka. A i Njemci su danas bili dogurali do granice trokuta.

Nekako mi je taj trokut dobio "personality", snagu.

Nemam ništa protiv da bude probijen, naprotiv – ali iskreno, strah me je da je prečvrst optor. Bar za sada.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Kad će TISK na 200kn?

I'LL BE BACK

@Bagrem

Barone nije li vrijeme da te Vjeko iskljuci, pa vec 2 sata imas isti nick [bye]

$$$$

Sužavanjem boolingera,otvara se i mogućnost promjene trenda.
Valjda će se konačno i preokrenuti.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

90% bear-marketa zavrsava u listopadu.

prije toga obicno idu "drame".

je li ovo gotovo, hocemo li imati jos finalni pad (kojeg vecina ceka), ili cemo cekati neki drugi listopad, ili neki drugi mjesec, ostaje da se vidi.

povijest je učiteljica zivota! [tongue]

Baš zato što su je 90% ljudi u kešu meni je jako lijepo imati 90 portfelja u dionicama..
[thumbsup]
[/quote]

To je bilo prošlog ponedjeljka.
Danas je situacija puno povoljnija. Casha puno manje.
[/quote]

Koliko casha je bilo prosli tjedan, približno toliko ga je i sada, a bilo ga je isto i sredinom godine, a isto i početkom godine. Casha uvijek ima, samo je pitanje gdje je i u čijim rukama, kao i dionica.
[wink]

$$$$

Sužavanjem boolingera,otvara se i mogućnost promjene trenda.
Valjda će se konačno i preokrenuti.
[/quote]

Evo stavio sam iste veličine strelica koje određuju današnju širinu bollingera i bollingera prije.
$$$

Na ADRS-P-A javio se buy signal.

Kad će TISK na 200kn?

Arni, tolko pričaš o tom tisku da sam pogledao njegov razvoj u zadnje 3,5 godine… i vidi vraga, TISK će na kraju korekcije završit sa brojkom koja uopće nije troznamenkasta… [thumbsup] ali za to ćemo se morati strpiti do kraja ljeta…

baj d vej, mislim da će TISK uspjet preživjet dno za 3-4 tjedna na liniji potpore od 300kn… a možda i griješim, ko će ga znat, vlad je već puno puta dobro skinuo targete… [cool]

Pametan, ako to želiš.

[… i vidi vraga, TISK će na kraju korekcije završit sa brojkom koja uopće nije troznamenkasta… [thumbsup] ali za to ćemo se morati strpiti do kraja ljeta…

ako se to ne dogodi, hoces ces onda reci da nemas pojma i da pricas gluposti???? ajd bas me zanima kak ces nacrtati graf koji ce pokazati tisak manji od 100kn
***nemam tisk

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

@vipy: možda prorok misli da će tisak bit na četveroznamenkastoj brojci ? [tongue]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ameri grebu po tavanu

http://www.stocktock.com/wp-content/uploads/2008/10/oct20-9-spy-30m.png

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close