p.s.
croman ima puno više iskustva.
ako on kaže da je flat izgledniji, vjerujem mu.
no, i tada ostaje 2850 kao barijera…
$$$$
krivo crtas, moras staviti zakljucne cijene…
nije dobro nacrtano…
Slazem se sa Cromanom da je danas i sutra bitno kako ce Ameri odigrati,bice puno jasnije.
to već govorite godinu dana
I dok sam ranije bio poprilično ljut čitajući prepucavanja, danas ne mogu a da ne pohvalim i Vlada i Cromana.
Napokon mi se čini da imamo konstruktivnu raspravu.
Svaka čast momci. You are doing a really good job.
90% bear-marketa zavrsava u listopadu.
prije toga obicno idu "drame".
je li ovo gotovo, hocemo li imati jos finalni pad (kojeg vecina ceka), ili cemo cekati neki drugi listopad, ili neki drugi mjesec, ostaje da se vidi.
povijest je učiteljica zivota! [tongue]
zna se da moramo završiti sa velikim padom na velikom volumenu. generalnu probu smo imali onaj petak i svi koji su propustili uletiti sljedeći put neće. love se fala bogu ima. na vrhu su nas skarali i većina nas je vrh dočekala u dionicama. ovdje na dnu više neće – ima da se svi ukrcamo po najnižim cijenama i dalje uživamo u rastu s 0 keša. [cool]
p.s.
…ako bude tako, onda smo a konju, ne?
je li ovo gotovo, hocemo li imati jos finalni pad (kojeg vecina ceka), ili cemo cekati neki drugi listopad, ili neki drugi mjesec, ostaje da se vidi.
zna se da moramo završiti sa velikim padom na velikom volumenu. generalnu probu smo imali onaj petak i svi koji su propustili uletiti sljedeći put neće. love se fala bogu ima. na vrhu su nas skarali i većina nas je vrh dočekala u dionicama. ovdje na dnu više neće – ima da se svi ukrcamo po najnižim cijenama i dalje uživamo u rastu s 0 keša. [cool]
[/quote]
to je moguće isto koliko i da se svi iskrcaju na vrhu i budu 100% u cashu barem do dna! [lol]
p.s.
…ako bude tako, onda smo a konju, ne?
[/quote]
samo još onda moramo probiti 2850..i ništa drugo samo to
Baš zato što su je 90% ljudi u kešu meni je jako lijepo imati 90 portfelja u dionicama..
[thumbsup]
Ja takoder kod analiza upotrebljavam mogucnost izracunati dan preokreta veceg trenda .
U sadasnjem slucaju je datum=13 ( +/- 2 dana) ..intresantan
… moguci dan preokreta(ovde govorim o vecem preokretu =totalni pogled bearmarketa)
cesto se vidi, takozvano Dno,mnogo dana kasnije…cak i vise tjedana kasnije
uglavno…ovaj tjedan je zanimjliv iz vise razloga
[/quote]
odgovor na prijasnje postavljeno pitanje
Dan preokreta(ili reaktions-dag na svedski) moze biti prije nogo Dno dode.
Baš zato što su je 90% ljudi u kešu meni je jako lijepo imati 90 portfelja u dionicama..
[thumbsup]
[/quote]
To je bilo prošlog ponedjeljka.
Danas je situacija puno povoljnija. Casha puno manje.