Takav trokut ima naravno ali ja smatram da korekcija u izgledu Flat
ps intraday za crobex:moguci danasnji odbijanac prema ca 2640
[/quote]
Je moguće je samo kaj je danas takva nelikvidnost da bi to mogli obavit sa par bezznačajnih
transakcija……opet imamo nagli prekid likvidnosti…..
[/quote]
moguće.
i ja sam ostavio flat kao mogućnost.
zato govorim o 2850 kao ključnoj razini.
[/quote]
moguće.
[/quote]
…čitajući danas Cromana, nisam mogla a da mu ne udijelim sve moguće 100-tke (Vlada, naravno ne moram ni spominjati).
@pobjeda
ako sp500 prpbije 840 (a ewt kaže da je pad ispod toga izgledan) onda vrijedi navedeni target od ca 665.
postoje i dublji targeti…koji izgledaju toliko smiješno da ih ne navodim.
moram priznati da i ovaj na 665 izgleda doista smiješno… ali pošto je tržište danas toliko iracionalno postalo (mislim na us market), mislim da ta mogućnost nije u potpunosti iskljućena, ali trajnije probijanje naniže razine od 800 bodova bi bilo golemo iznenađenje svim vodećim tehničarima diljem svijeta, prema onome što pratim.
a i realno ispod 800 bodova je sp jeftin fundamentalno, čak i uz projekcije sa značajno samanjenim dobitima amerčkih kompanija.
bumo vidli..rekli su slepci.
Vlad, što veliš na HT? Netko drugi?
Ja, iako pojma o TA nemam, isto mi ovo izgleda vrlo vrlo napeto.
[img]http://i71.servimg.com/u/f71/13/01/91/22/ht10.png[/img]
[/quote]
moguće.
[/quote]
…čitajući danas Cromana, nisam mogla a da mu ne udijelim sve moguće 100-tke (Vlada, naravno ne moram ni spominjati).
[/quote]
Pridružujem se pohvalama. Bravo Cromane !
@pobjeda
ako sp500 prpbije 840 (a ewt kaže da je pad ispod toga izgledan) onda vrijedi navedeni target od ca 665.
postoje i dublji targeti…koji izgledaju toliko smiješno da ih ne navodim.
moram priznati da i ovaj na 665 izgleda doista smiješno… ali pošto je tržište danas toliko iracionalno postalo (mislim na us market), mislim da ta mogućnost nije u potpunosti iskljućena, ali trajnije probijanje naniže razine od 800 bodova bi bilo golemo iznenađenje svim vodećim tehničarima diljem svijeta, prema onome što pratim.
a i realno ispod 800 bodova je sp jeftin fundamentalno, čak i uz projekcije sa značajno samanjenim dobitima amerčkih kompanija.
bumo vidli..rekli su slepci.
[/quote]
hoce li s&p bit jeftin na 650 i kad E bude na kvarat danasnjega ili E bude negativan ?? A mislim da se drze na PEoko10..
Vlad, što veliš na HT? Netko drugi?
Ja, iako pojma o TA nemam, isto mi ovo izgleda vrlo vrlo napeto.
[img]http://i71.servimg.com/u/f71/13/01/91/22/ht10.png[/img]
[lol] [lol] [lol] Napeto je za popizdit … kad udje svijeca izmedju one 4 linije izac ce Tesla iz groba i objasnice nam telepatiju pa ce svi HTovi na svijetu otic u bankrot !