Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

?

Mig…sada imas i ti sansu i objasni braci hrvatima..zaboravi mene..nisam vazan…

gde ide crobex? vjerujem da bi ostali zelili znati sto TI mislis

pozdrav…nisi ni ti los

[/quote]

a mi nismo tvoja braca?[embarass] [cry]

ici ce kamo SP500 ode,

prema dolje:do jedne razine gdje ce OMF preuzeti sve od OIFova
prema gore:nebo je granica

sto se EWTa tice mislim da je na redu 4.val u obliku trokuta, ali to ti razjasni braci, ja sam u tome zivi amater.

ali siguran sam da cemo novu godinu docekati na preko 3200pts, usudio bih se reci bez obzira na prilike vani, iz nekih nasih unutarnjih razloga.
BTW u roku mjesec dana ocekujem veci odbijanac i na SP500.do nekih 30% gore.

eto, ja se ne bojim pogreske, grijesiti je ljudski.
na vrhu prodaje,a na dnu kupuje samo lazljivac! [thumbsup]

mogao bi i ti sada pocastiti bracu svojim prorokovanjem, a generalovanje poslije bitke ostavi za zagrizene obozavatelje! [wink]

svako dobro, jos jednom!
zivio!
[/quote]

Mig…nisi nista konkretno rekao/napisao

(sto iduci tjedan? naprimer)

Ali i ovde je kao i na forumima u drugim zemljama…ne delite si braci …ali sve bite zeljeli znat

vlad zahvaljujem za ATPL

je li ATPL odradila 4.-ti val do 1600 i sad je u silaznom petom?
ili se možemo još nadat da će up u okviru 4.og
unaprijed hvala na odgovoru

Hm.Predvidio sam da će danas biti tres iako ne toliki.2 dionice mi dižu tlak.INgra i Dalekovod. Ovdje imamo jednu jako interesantnu stvar! Mali ulagači ipak nešto vraćaju na burzu, od Ine.A i netko se igra sa dionicom Dalekovoda. Kako objasniti činjenicu da je 3 sata ask na 615 kn a promet se fino odvija.
Hm čini mi se da ne tko ne želi da ide na veću cijenu pa se krca na toj razini.Hebeni telefonski nalozi Nikako da ide gore.Šta sad naši misle? Europa u zelenom i to fino , objave rezultata u Americi ok i sigurno će danas oni skočiti malo, a naši menageri za razliku od jučerašnjeg dana danas baš ne misle svojo glavom. Potvrda je i promet u pojedinom vremenu. kad vani stane promet odmah i kod nas sve staje.kao da čekamo vidjeti kuda idu divlje svinje. Ma dabogda ošle u nebo pa ovi koji ruše da moraju kupovati poslje po većoj cijeni.

zlikovac

Hm.Predvidio sam da će danas biti tres iako ne toliki.2 dionice mi dižu tlak.INgra i Dalekovod. Ovdje imamo jednu jako interesantnu stvar! Mali ulagači ipak nešto vraćaju na burzu, od Ine.A i netko se igra sa dionicom Dalekovoda. Kako objasniti činjenicu da je 3 sata ask na 615 kn a promet se fino odvija.
Hm čini mi se da ne tko ne želi da ide na veću cijenu pa se krca na toj razini.Hebeni telefonski nalozi Nikako da ide gore.Šta sad naši misle? Europa u zelenom i to fino , objave rezultata u Americi ok i sigurno će danas oni skočiti malo, a naši menageri za razliku od jučerašnjeg dana danas baš ne misle svojo glavom. Potvrda je i promet u pojedinom vremenu. kad vani stane promet odmah i kod nas sve staje.kao da čekamo vidjeti kuda idu divlje svinje. Ma dabogda ošle u nebo pa ovi koji ruše da moraju kupovati poslje po većoj cijeni.

zlikovac

@zliprorok,
super, hvala, upravo sam na takve savjete mislio: graham, hamon, metode pojedinacno – bollinger, wilder. i mislio sam da nakon murphya puno voziti po opcim ta knjigama je repriza.

vlad zahvaljujem za ATPL

[/quote]

malo indutivnog zaključivanja:
ako atpl padne ispod razine 1075 za vrijeme dok je grobi iznad 2134, to je znak da i grobi ide sigurno ispod 2134.
zašto?
zato što atpl onda nastavlja korekciju.
a ne mogu vjerovati da će atpl padati, a grobi rasti…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Jeste li zainteresirani za druženje?

Vaš link

ako atpl padne ispod razine 1075 za vrijeme dok je grobi iznad 2134, to je znak da i grobi ide sigurno ispod 2134.
zašto?

Bit ce knapusa..
CROBEX – 17% = 2131 bod
ATPL – 17 % = 1068 kn

[sealed]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

vlad zahvaljujem za ATPL

[/quote]

zašto?

[/quote]
Vlad, ATPL ima graf kao većina dionica, ako si to zaključio za ATPL, moglo bi biti i za ostale dionice ili ATOL ima nešto specifično u grafu?

Okret trenda možemo očekivati tek kad 2 ili 3 dana za redom na Wall Streetu bude UP VOLUME preko 90 %, do tada sve je moguće
Ima li netko link za praćenje tog podatka? Nisam uspio naći

Mislim da je cijena dionice u mom posjedu najvažnija a Grobi nek ide kud god oče. [sealed]

@vlad
jesu li se i targeti, oni stari promjenili ili ima novih?

New Report

Close