Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedna tehnicka stvar,otvorio se GAP danas na Crobexu kod otvaranja

popuniti će ga 5. val

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

sve u svemu do ponedjeljka neizvjesno,a onda…………………

doupuna:
ako se probije 2850, obrnuti H&S vjerovatno ima ewt limit na ca 3460.

pojašnjenje….

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ma crobex je postao jedan veliki gap…
ovo mi je postalo nemoguće za pratiti…jedan dan blokade up drugi blokade down…

ovo je rasulo…
a vjerujem da ćemo prestati pratiti amere kada niti oni neznaju kuda će…

možeš mislit kak je njima…oni nikoga ne prate..sami moraju odlučiti…mi barem gledamo kaj radi ostatak svijeta pa se povodimo na temelju toga…

crobex – veliki gap – veliko groblje

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

očekivano. ima dosta špekulanata koji na svaki pomak gore u prethodnom danu, na predtrgovanju dignu cijenu, naprave gap i zakucaju dionice… već viđeno mali milion puta…

Pametan, ako to želiš.

@croman

ako se ne varam, ti si nešto pričao da imaš neku svoju stranicu, blog, ili nešto slično? koji URL?

@zliprorok

http://www.croman.se nije vise web-stranica za ewt-analize

zadnju stvorenu analizu ste videli jucer,vise nemam time to play …

sada je vrijeme ..all in… za trgovanje

sretno bilo na burzi…ali oprez…

[/quote]
Zadnja stvorena analiza poslana jučer glasi: ostavljam da pogodite kuda će Crobex, za takve analize ja sam se već kandidirala za nagradu. Pogađam svaki dan neliko puta. Jednako lako kao odviknuti se od pušenja. Ja sam se odviknula od pušenja već nekoliko puta. Bravo Croman!

ako ovih dana probijemo 2850 onda je na snazi daljnje odrađivanje 4 vala,ukoliko bi se odbili to bi moglo značiti da je 5.val već počeo.

Molim te, daj si uzmi jos nesto literature o TA, prije nego, da slijedeci put postas nesto takvo totalno bez smisla. Izvini ima dosta kvalitetnih priloga ovdje, ali to je ipak ispod svake razine.

moram izvijestiti ljude da sam kratak s vremenom i ne mogu svima odgovoriti.
opći pogled na grobija postat ću ovdje.

Ja sam vec od kraja proslog tjedna u bullish modu, a i ti bi trebao svojim slijedbenicima reci koji je sad pravac. Ako jih nastavis plasiti mogli bi ne zaraditi (citaj izgubiti) puno novca.

Po mome je korekcija zavrsena u 3 vala, dno crobexa je postignuto, u prilog tome govore weekly i monthly graf sa stoh, rsi i macd. Naravno da su moguci nagli skokovi pa tako i padovi ali pravac je UP. Ovo sto se zbivalo prekjucer i jucer jednostavno je bila korekcija jakog impulsnog rasta i ujedno zatvaranje GAP-ova, koji su se pritom stvorili.

Pozdav i zelim vam velike darove od Djede Mraza.

[/quote]
Štovani g.Adler malo sam pregledao tvoje bivše postove i "dubokumne stručne analize" da vidim tko mi to upućuje kritike na račun mojih amaterskih radova,i gle čuda shvatih da si fulao ispod svake mjere.Za one štovane forumaše,koji nemaju volje otvarati tvoju"visoko stručnu analizu" ht je prema tvojoj procjeni indikatora i inih alata kao i tadašnjoj procjeni raspoloženja investitora morao prijeći razinu od 360 ako ne u ponedjeljak 14.1.2008 onda u narednom periodu.Šta više tvoja ekspertna analiza te je upućivala na promjenu trenda (na gore),ali na žalost ht je doživio promjenu trenda ali prema dolje , i ne da nije prešao 360,nego se "lagano" spustio na 280.
Toliko o tvojoj stručnosti i razini znanja.Prema tome kao što veliš knjigu u ruke!
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=1520&pg=1446&#post386327

doupuna:
ako se probije 2850, obrnuti H&S vjerovatno ima ewt limit na ca 3460.

pojašnjenje….
[/quote]
po ovome kako god bilo idemo opet na 2100 i niže…pa onda bolje sve pusiti i ne riskirati…samo kaj inflacija papa cash…

ma treba se igrat sa 30-40k i pogađat ako fulaš hebiga…jahat na valovima i to je to…

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

očekivano. ima dosta špekulanata koji na svaki pomak gore u prethodnom danu, na predtrgovanju dignu cijenu, naprave gap i zakucaju dionice… već viđeno mali milion puta…
[/quote]

ako ga danas zatvore moze biti svega [wink]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

vezano za gapove, evo jedna slikica IGHa.
dosta je dubok gap…

gospodo tehnicari, sto cemo?
jel mozemo to nekako izbjeci?

Teletrader-ovci oprez. Primijetio sam da se podaci na Bloombergu (Intraday) i na Teletrade-u ne podudaraju. Tako je, primjerice jutros, prema Bloombergu otvaranje Crobexa bilo na razini 2625. Praktički gap je vrlo mali.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

[/quote]

ako ga danas zatvore moze biti svega [wink]
[/quote]

već smo ga počeli popunjavati i BEZ špekulanata… a kad se dionice oslobode blokade, a smjer je prema dolje, što će napravit špekulanti?

kada su u pitanju gapovi i blokade, ovo razdoblje do ručka je ključno i određuje ostatak dana…

Pametan, ako to želiš.

New Report

Close