Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a Evropa?
kako vam izgleda jutros?
svi su oko +4%

stvarno ne bi htio biti zloguka baba, ali ako se dobro sjecam netko je napisao da je crobex 2850 ekvivalent DAXu na 5630 i SP500 na 1100…
o cemu mi ovdje pricamo?
DAX je 4800, a SP500 je 946….
dakle?
bull trap?
kaj?
(netko ce se ljutiti na mene jer cu mozda smanjiti euforiju i sprijeciti "male" da se zalete u bull trap… [lol])

Ako većina očekuje pad, onda možda i krenemo prema gore?!

Vlad netko se jako potrudio da ovih dana siluje Crobex i digne ga na ove razine kako bi inasima uvalio dionice jeftino a ti mu kvaris posao.

Tko se ne želi igrati na dnevnoj razini, osobno mu ne bi savjetovao da ulazi na tržište prije 2800. Nakon 2800, inercija bi trebala učiniti svoje.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Baš je simpa vidit kak neki ljudi pišu kad su u kešu a kako kad su u dionicama.

Vlad netko se jako potrudio da ovih dana siluje Crobex i digne ga na ove razine kako bi inasima uvalio dionice jeftino a ti mu kvaris posao.

Vlad je nas Robin Hood!
zivio!
vidim da se pretovaruju sa kupnjom s dionice na dionicu…
tako se trend ne mijenja…

ekipa…zašto pričate ako probijemo?
MI?

ajmo od sada ovako..ako su mirovnici odlučili da se ide up ići će se up…i probit će oni to…

e sada..treba misliti drugačije..
Buffet se vjerojatno ukrcava…a i njegov brat također.

Sada slijedi pitanje…dali znate da Obama želi povečati poreze za one koji više zarađuju?
Eto to je ono kaj pričam da walstreet ne voli Obamu…napokon sam čuo i zašto.

Ja se bojim da nećemo ispod 2100 ali niti iznad 2800 te da ćemo se tu vrtiti opet 20 dana i naravno posijati živce

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mišljenja sam da se efekt novaca od ine ipak neće toliko osjetiti danas koliko početkom slijedećeg tjedna jer izgleda da još nije svima sjelo na račun.

IMT?

doupuna:
ako se probije 2850, obrnuti H&S vjerovatno ima ewt limit na ca 3460.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

stvarno ne bi htio biti zloguka baba, ali ako se dobro sjecam netko je napisao da je crobex 2850 ekvivalent DAXu na 5630 i SP500 na 1100…
o cemu mi ovdje pricamo?
DAX je 4800, a SP500 je 946….
dakle?
bull trap?
kaj?
(netko ce se ljutiti na mene jer cu mozda smanjiti euforiju i sprijeciti "male" da se zalete u bull trap… [lol])

ma šta ces ti smanjiti, tko tebe uopce cita?? do jucer nitko nije znao gdje je americka burza, danas svi filozofiraju o daxu dow-u i ostalim sranjima..

jedna tehnicka stvar,otvorio se GAP danas na Crobexu kod otvaranja

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mišljenja sam da se efekt novaca od ine ipak neće toliko osjetiti danas koliko početkom slijedećeg tjedna jer izgleda da još nije svima sjelo na račun.

a tko ce trošiti novac od ine??? Mali koji su imali inu od IPO ce pobjeci s burze, mirovinci da hoce kupovat ionako imaju lovu, Auctor ce drmat kao i obicno, po nekim svojim "pricama"..

New Report

Close