@croman
ako se ne varam, ti si nešto pričao da imaš neku svoju stranicu, blog, ili nešto slično? koji URL?
http://www.croman.se nije vise web-stranica za ewt-analize
zadnju stvorenu analizu ste videli jucer,vise nemam time to play …
sada je vrijeme ..all in… za trgovanje
sretno bilo na burzi…ali oprez…
pogled na grobija
1) ako ne probijemo 2850, na snazi ostaju varijante vala (4).
nakon vala (4) slijedi pad- val (5).
2) ako probijemo ca 2900 (presjecište grafa cijene i necklinea + 5%), mijenja se count (odrađeni valovi i (4) i (5)) i imamo target grobija na 3500-3600.
ja ulazim ako probijemo 2850.
pratit ću razvoj i ulazim pri korekciji prema dole.
Vlad1111, volumeni trgovanja ti se ne uklapaju u ovu shemu, a upravo oni su vrlo bitni kad se radi o obrnutom H&S, važniji nego kod normalnog H&S…
ne smetnite s uma da je 2850 za 9,3% veći od jučerašnje zaključne veijednosti grobija-2607.
dakle, danas nas tek rast veći od 9,3 % vodi iznad 2850.
hoćemo li?
ne znam.
pogled na grobija
1) ako ne probijemo 2850, na snazi ostaju varijante vala (4).
nakon vala (4) slijedi pad- val (5).
2) ako probijemo ca 2900 (presjecište grafa cijene i necklinea + 5%), mijenja se count (odrađeni valovi i (4) i (5)) i imamo target grobija na 3500-3600.
ja ulazim ako probijemo 2850.
pratit ću razvoj i ulazim pri korekciji prema dole.
Vlad1111, volumeni trgovanja ti se ne uklapaju u ovu shemu, a upravo oni su vrlo bitni kad se radi o obrnutom H&S, važniji nego kod normalnog H&S…
[/quote]
na velikom broju grafova ustanovio sam da volumen nije presudan: važan je obrazac.
Svi očekujemo probijanje te linije 2850.
Po logici stvari predstoji neko vrijeme borba oko 3000 i nakon toga bi se trebalo viditi hoćemo li se vratiti u normalne vode (cca 3500) ili čemeriti long time…
Puno veća borba bi trebala nastupiti ranije, već oko 2790-2800. Naime, simulacijom se da utvrditi kako se na toj razini Crobexa ispunjavaju uvjeti pozitivnog Stohastica i pozitivnog MACD-a. Ako bude probijeno 2800, biti će i 2850, a nakon probijanja H&S-a – mislim da ne bu bilo puno borbe oko 3000.
Kod obrnutog je potreban puno jači volumen na linijama rasta da pogura tržište prema gore u proboj (i manji volumen već na glavi a osobito u desnom ramenu).. ali to će se najbolje vidjeti već danas i sljedećih dana
ne smetnite s uma da je 2850 za 9,3% veći od jučerašnje zaključne veijednosti grobija-2607.
hoćemo li?
ne znam.
teško možemo danas probiti 2850. jučerašnje prosječne cijene su dosta niže od zaključnih tako da su dosta nisko blokade.
stvarno ne bi htio biti zloguka baba, ali ako se dobro sjecam netko je napisao da je crobex 2850 ekvivalent DAXu na 5630 i SP500 na 1100…
o cemu mi ovdje pricamo?
DAX je 4800, a SP500 je 946….
dakle?
bull trap?
kaj?
(netko ce se ljutiti na mene jer cu mozda smanjiti euforiju i sprijeciti "male" da se zalete u bull trap… [lol])
hoćemo li?
ne znam.
teško možemo danas probiti 2850. jučerašnje prosječne cijene su dosta niže od zaključnih tako da su dosta nisko blokade.
[/quote]
nema nista od toga decki, nazalost.
osjecam slabu energiju…
stvarno ne bi htio biti zloguka baba, ali ako se dobro sjecam netko je napisao da je crobex 2850 ekvivalent DAXu na 5630 i SP500 na 1100…
o cemu mi ovdje pricamo?
DAX je 4800, a SP500 je 946….
dakle?
bull trap?
kaj?
(netko ce se ljutiti na mene jer cu mozda smanjiti euforiju i sprijeciti "male" da se zalete u bull trap… [lol])
pridružujem se tvom mišljenju
us futuresi su krenuli u crveno, danas im na naplatu dolazi velika svota obveznica
pola azijskog tržišta nije okrenulo u plus zbog možebitne "varke" wall streeta
a i moguće je da su jučer u us špekulanti pokrenuli rast budući je cijeli dan tržište skakalo iz minusa u plus i tek pred kraj trgovanja završilo u plusu
možda griješim i nadam se da griješim ali mislim da se čeka nova pošiljka ovaca na šišanje