na ovim cijenama se kladit na daljnji dramatičan pad nakon pada burze 65%, a pojedinih dionica i 70-80% je po meni više nego smiješno iako ne kažem da može past nešto još 10-20-30% al i taj pad u odnosu na dugoročni potencijal rasta je smiješan!
iako da ilustriram ak mi je dionica pala s 5000 na 1000 tak mi je svejedno da padne još ekstra 30% [lol]
ako je tebi pala dionica sa 5000 na 1000,onda je to tvoj veliki problem. Samo jedno pitanje.
Šta radiš na ovom forumu tehničke analize i napadaš druge?
Možda nam je sad svima jasno zašto.
vladek…
el se ti kaj kockaš kao i mi (mislim na kupnju u ovim vremenima) ili si i dalje u istoj situaciji…
btw vezano uz atpl..ako je ono bio treći val…uuuu kaj je 5 onda debelo ispod 1000 ili sam neš pomješao?
@pobjeda
ne kockam se.
ono što si razumio je moguće.
takav sam odgovor i očekivao ali sam morao pitati…
danke i sorr kaj te pilim..
puno diskusija ali malo znanja. dobro je da imate Vlada … [lol]
pitam se koliko vas zna sto ceka crobex narednih dana?
zeleno ili crveno…thats the ?
to za one bez temelja a kaj je za one kaj ni placa nemaju
p.s. vlad poslusao stop smanjio minus stop hvala velika svima na forumu sa misljenjima stop sutra je petek stop
Ako ćemo o tome što je interesantno, meni je recimo interesantno da je evropa u crvenom, da su ameri jučer gadno ronili, a mi smo danas zeleni…
možda novac od INE zaista i čini razliku…
valovi odgovaraju, i švabe i francuzi i britanci su na početku dana propali, pa onda se nakon toga vidi lijepi impuls prema gore kao i kod nas, ali svi su ostali u crvenom, jedino smo mi izašli u zeleno…
a možda i nije novac od INE… možda je to samo ono naše da možemo potegnut uvijek više i jače od drugih… u kojem god smjeru se išlo… [cool]
puno diskusija ali malo znanja. dobro je da imate Vlada … [lol]
pitam se koliko vas zna sto ceka crobex narednih dana?
zeleno ili crveno…thats the ?
je ti to mene zezaš? [rolleyes]
kraj 10 min
na prvi pogled: cik-cak ili flat (od današnjih, priloženih varijanti).
pozdrav, gibam