smrdi mi, gadno mi smrdi…
ja mislim da je ovo kaj se upravo dešava pico-dvica… dakle, završili smo četvorku, započeli peticu i sad smo u pod-valu 2…
ja uletio u INGR nakon što je odblokirana na 130 i odmah prodao 15 minuta kasnije na 139… pametnom dosta… jednostavno ne vjerujem da će ovo potrajati i sutra… mislim da smo danas gotovi sa pico-dvicom…
enivej, mojih 75 centi…
@croman
hmmm, ponekad sam sebe iznenadim kolko sam konzervativan kad su moje pare u pitanju… [thumbsup]
Evo da se i mi nesto slozimo [wink]
[/quote]
ja izasao.
mozda sam se zahebo , ali iskustvo mi govori da ovo ne moze biti dobro….
to mi lici na ono kad u jaku zimu dodje par dana sunca…
pa naglo zatopli – ljudi tada kazu -"bolest"…
slikovito objasnjenje…
[/quote]
nisi trebao pisati, vidjelo se po postovima, djametralno suprotni nego prije koji dan [thumbsup]
Moguc vrh Crobia na 2666.
>>>> najavljen odbijanac danas u 10:50 <<<<<
16.10.08. | 11:11 Croman | privatna poruka | profil
korisnik od: 26.06.2006.
Ti imas pravo.osim znanja treba imati i prave alate i prave podatke.sto bolje ..to bolji resultat.
Ali resultat,analiza nije nikad 100% sigurna ,medutim ako ima velika vjerojatnost onda je dobar pokusaj da se slijedi tu analizu.
Ex intraday-analiza pokazuje moguci odbijanac za crobex…? moguce..vrijeme ce pokazat
sve se radi o "plesu i pratnji"
Gore navedeno za Crobex je intraday pogled i moze se ispuniti pod uvjetom da Crobex ne ide ispod najnizeg(danasnje najnize razine).
Preliminarni odbijanac bi mogao onada biti prema ca 2650
> i sto dalje…mozda je tigrus? ucinio dobar potez
smrdi mi, gadno mi smrdi…
ja mislim da je ovo kaj se upravo dešava pico-dvica… dakle, završili smo četvorku, započeli peticu i sad smo u pod-valu 2…
ja uletio u INGR nakon što je odblokirana na 130 i odmah prodao 15 minuta kasnije na 139… pametnom dosta… jednostavno ne vjerujem da će ovo potrajati i sutra… mislim da smo danas gotovi sa pico-dvicom…
enivej, mojih 75 centi…
@croman
hmmm, ponekad sam sebe iznenadim kolko sam konzervativan kad su moje pare u pitanju… [thumbsup]
Evo da se i mi nesto slozimo [wink]
[/quote]
ja izasao.
mozda sam se zahebo , ali iskustvo mi govori da ovo ne moze biti dobro….
to mi lici na ono kad u jaku zimu dodje par dana sunca…
pa naglo zatopli – ljudi tada kazu -"bolest"…
slikovito objasnjenje…
[/quote]
nisi trebao pisati, vidjelo se po postovima, djametralno suprotni nego prije koji dan [thumbsup]
[/quote]
znaci , pisem istinu.
(bar svoju)
[lol] [thumbsup]
evo sve 3 varijante…
u svakom slučaju treba čekati…
odo ja prodat ledo….
hehehe danas 1k po dionici…to je posao…pa neka ide gore baš me briga
ako probijemo 2850
[/quote]
odnosno ako mirovnici kažu:
nakrcali smo se i sada možemo up?
el to to?
u protivnom idemo dole…pa ti odluči
u svakom slučaju treba čekati…
odo ja prodat ledo….
hehehe danas 1k po dionici…to je posao…pa neka ide gore baš me briga
[/quote]
cestitam.
dobar poso. na koliko si kupio?
[/quote]
stavio nalog na 5100 ali piše 5041…nije bitno…
joj daj shvatite da se nismo mi odbili nego se odbio sp futures, a za njim i dax i kompanija.. a ovi naši fond menageri i još poneki privatni ulagači sam bulje u ekran i kak idu ovi vani tako i oni oponašaju.
Pa zbog toga se ovdje i rade tehničke analize S&Pa. Da znamo kuda će Crobex. 🙂
[/quote]
netko gleda krivi monitor , futursi naglo gore a mi dole [undecid]
WTF
čitam izvješća i pratim fundamente, pratim tko kupuje i po kojoj cijeni, pratim što se dešava u EU, USA, Azija, pratim imovinu fondova, partim preuzimanja u tijeku, pratim tko za što druka na forumu, sad još i da učim TA da bi formirao grafove indexa i pojedinih dionica koji se mjenjaju u ovisnosti što se događa svakih 15 minuta
Jebiga, otkrio sam siguran ančin investiranja samo nemam para, još sam i dužan, a imam samo par sto tisuća kuna u dionicama koje će otići gore ako probijemo gornju crtu, a otiće dolje ako probijemo donju crtu.
i da, dugoročno investiranje je super jer smo uvijek na dnu ciklusa kad ja trebam pare, a skoro nitko ne isplaćuje dividende
i sad ti investiraj u fondove i dionice
Za kraj još jednom NNK ovu burzu, FM, male i velike investitore, daytradere i sve ostale skup sa hanfom, ZSE-om….
na ovim cijenama se kladit na daljnji dramatičan pad nakon pada burze 65%, a pojedinih dionica i 70-80% je po meni više nego smiješno iako ne kažem da može past nešto još 10-20-30% al i taj pad u odnosu na dugoročni potencijal rasta je smiješan!
iako da ilustriram ak mi je dionica pala s 5000 na 1000 tak mi je svejedno da padne još ekstra 30% [lol]