nisam primjetio da je netko to komentirao
je li ovo danas odbijanac na 2368?
sve je već predviđeno još rano jutros, i kasnije ovdje na grafovima, i taj odbijanac samo potvrđuje teoriju…
dok god ste još svi koji ovdje pišete u cashu i čekate crobex na 1500 or somewhere dobro je! [thumbsup]
Ok, odbili smo se na 2368, koji je upper limit danas/sutra?
joj daj shvatite da se nismo mi odbili nego se odbio sp futures, a za njim i dax i kompanija.. a ovi naši fond menageri i još poneki privatni ulagači sam bulje u ekran i kak idu ovi vani tako i oni oponašaju.
ova tehnička analiza crobexa u vremena ovakve volatilnosti i 99 posto ovisnosti o kretanju na američkoj burzi su van pameti.
jedino što je suvislo je očekivati da oversold tržište amerikanaca povuče prema gore, a onda ćemo i mi.
i ta može tu dobro doć za određivanje nekih naših targeta otpora i supporta.
dakle nismo se mi odbili od 2368, nego su futuresi se odbili pa su naši krenuli kupovat jer očito je da je ovo bio samo predah u odbijancu
smrdi mi, gadno mi smrdi…
ja mislim da je ovo kaj se upravo dešava pico-dvica… dakle, završili smo četvorku, započeli peticu i sad smo u pod-valu 2…
ja uletio u INGR nakon što je odblokirana na 130 i odmah prodao 15 minuta kasnije na 139… pametnom dosta… jednostavno ne vjerujem da će ovo potrajati i sutra… mislim da smo danas gotovi sa pico-dvicom…
enivej, mojih 75 centi…
@croman
hmmm, ponekad sam sebe iznenadim kolko sam konzervativan kad su moje pare u pitanju… [thumbsup]
Izgleda da lova od Ine ipak ima svoj učinak.Ako makar 15% ide u dionice,kolko je to para?
[huh] [huh] Dionice su sada jeftine a ove valove obična raja ne prati.Odavno su poželjeli nešto kupit poslije Ine i sad ih nemreš odgovorit [lol]
joj daj shvatite da se nismo mi odbili nego se odbio sp futures, a za njim i dax i kompanija.. a ovi naši fond menageri i još poneki privatni ulagači sam bulje u ekran i kak idu ovi vani tako i oni oponašaju.
Pa zbog toga se ovdje i rade tehničke analize S&Pa. Da znamo kuda će Crobex. 🙂
ja mislim da je ovo kaj se upravo dešava pico-dvica… dakle, završili smo četvorku, započeli peticu i sad smo u pod-valu 2…
ja uletio u INGR nakon što je odblokirana na 130 i odmah prodao 15 minuta kasnije na 139… pametnom dosta… jednostavno ne vjerujem da će ovo potrajati i sutra… mislim da smo danas gotovi sa pico-dvicom…
enivej, mojih 75 centi…
@croman
hmmm, ponekad sam sebe iznenadim kolko sam konzervativan kad su moje pare u pitanju… [thumbsup]
Evo da se i mi nesto slozimo [wink]
enivej, mojih 75 centi…
@croman
Evo da se i mi nesto slozimo [wink]
[/quote]
ja izasao.
mozda sam se zahebo , ali iskustvo mi govori da ovo ne moze biti dobro….
to mi lici na ono kad u jaku zimu dodje par dana sunca…
pa naglo zatopli – ljudi tada kazu -"bolest"…
slikovito objasnjenje…
Možda iz kanalizacije?
[/quote]
ja izasao.
mozda sam se zahebo , ali iskustvo mi govori da ovo ne moze biti dobro….
to mi lici na ono kad u jaku zimu dodje par dana sunca…
pa naglo zatopli – ljudi tada kazu -"bolest"…
slikovito objasnjenje…
[/quote]
Ja isto ali lova od INE nije zanemariva,vidit ćemo, ako ameri danas završe u bilo kakvom plusu zahebali smo se jer mislim da će novci od ine ipak učiniti svoje.