samo pojašnjenje:
VRLO IZGLEDNO odnosi se na mogućnost da je dno bilo 2134 ako se probije 2850, a ne na mogućnost da je 2134 bilo dno.
[/quote]
Smatram da će dno crobeksa biti oko 2100, ukoliko je ovaj 860 bio dno sp-a,
a manje je bitno hoćemo li sada probiti 2850 ili ne. Previše ovismo o njima. (nerealno ali istinito)
U prvoj polovici 2009 bi se trebao odigrati zadnji veliki pad u bear marketu, ponajviše radi toga jer je recesija skoro-pa neizbježna, a znamo kako se tržište tada ponaša.
Ukoliko bi sp otišao na 700, tada će i crobex ispod 2000. Ovisimo više o njima, nego o svojim tehničkim indikatorima ili fundamentalnoj podlozi za cijene.
[/b] Ali pak moje osobno mišljenje je da je spa na 700 NEREALNO za očekivati, te da u zadnjem padu ovog beara idemo na razine oko 800-850 bodova, što će dat dno crobiju oko 2100. Ali živi bili pa vidjeli.
Evo slika mog viđenja stvari.
PS ove crne strelice nemaju nikakvu kvantitavnu vrijednost, samo očekivani smjer [lol]
Evo danas, vidim, vraćamo se po x-ti put u realitet….
Opcija A izglednija varijanta. Vlad je najvjerojatnije opet, po ne znam koji put u pravu.
A neki su ga zlonamjerno bockali na ovome topicu. Ti isti, naravno nisu ničim pridonjeli kvaliteti ovog inače vrlo kvalitetnog topica.
nije potrebno znati točno.
potrebno je znati moguće varijante.
a iz njih odrediti korak s najvećom vjerojatnošću uspjeha u trgovanju.
p.s.
na formacijama koje gledam (to nisu ewt formacije), u slučaju odrađivanja točke prijeloma nema varijanti: postoji samo jedan smjer. i tada "pucam" targete s priličnom točnošću.
ovih dana će nastati nove formacije na velikom broju dionica.
ako se odrade točke prijeloma, stižu targeti…
jučerašnji savjet za ht- bez targeta.
Hvala vlad!
Jučer sam izašao 60% portfelja…
Možeš mi poslati targete kad budeš imao za neke dionice…
Zahvalan!
[pray]
Neznam neko je napisao nije burza formula pa da vam odradi targete u dva dana.Polako mozda srednjorocno i dugorocno ste u pravu u to ne ulazim.Kratkorocno cemo sto je minimum minimuma bar jos jednom napasti 2850.Vlad evo saljem SP
Malo zastala trgovina!
Izgleda da više nikome nije jasno jel bi trebali gore ili dolje……. [lol]
evo stotka od mene
[lol] [lol]
Zašto nemogu poslati poruku kolegi lavgaru [shocked]
Zašto nemogu poslati poruku kolegi lavgaru [shocked]
posalji mu prek’ iskrice [kiss]
sp500
p.s.
grješka na grafu (samo krivo upisana brojka)!!!!
LIMIT RASTA 1133,5 !!!
Malo korisnog materijala za prepoznavanje valova