zasad odbranjena kota 2000.
Padnemo li ispod toga posve je svejedno kojizi je slijedeči target.
Slijedeči bi target tad bio atomsko sklonište, ali zasad Ljeto nam se vratilo uouououo…!!!
indikatori-naravno,bez buy signala
graf prema slici- ako je točan, ograničenje na 2850.
strategija (ipak je različita za pojedine dionice):
-čekati potvrdu indikatora (bez obzira na limit 2850)
i
-nakon potvrde, ukrcati se u korekciji prema dole.
– obrazac ewt-a mora davati mogućnost rasta.
ja još nisam kupovao.
p.s.
ovo kao odgovor na mnoge poruke,
ja ne lovim dno: tražim siguran rast.
island reversal.
alternativna interpretacija.
htio bi naglasiti da skokovi od cca 10% gore-dolje NISU normalna stvar, i da treba bit ULTRA-oprezan.
jel da?! [smiley] ima nešto u tom VIXu.
@krpa
to je taj. što sad s njim? dokle to vodi?
p.s.
molim tehničare da se ubuduće usaglase oko dna i to nam ovdje priopće. visim tu po forumu i trošim vrijeme ne bih li saznao takve informacije i sad makina. ode zarada od 20tak % samo tako. pitam se više ima li smisla? [huh]
Pa Vlad je lijepo u petak rekao svima da iskoriste val porasta cijena koji ce uslijedit. Cak je napomenuo i do koje bi granice Crobex mogao u narednim danima rasti. Propustio si početni impuls od 20%, ali nisi sve propustio. Baram se tako nadamo svi koji nismo još u petak kupovali.
Zanima me mišljenje kolege MMM, ali ne javlja se…možda je prezauzet..
Zadnji dani trgovanja zbiljam nas ne mogu ostaviti ravnodušnim. No ja sam se ipak suzdržao od trgovine.
U prilogu je moje brojanje valova. Nastojao sam se držati knjige…
– ako je odrađen peti trećeg vala s ukljičenim "trećim od trećeg vala" – uobičajan ritrejsmjent je 23,6% ili 50% što znači povratak crobexa u raspon od 2630 – 3170
– nije neuobičajno da 4. val nepredvidivo završi odnosno da je ‘kompliciran’ pa je stoga teško
predvidjeti ‘koliko će zazbiljam biti korektivan’. Trgovanje u tom valu nosi povećeni rizik (by the book) tim više što nakon njega slijedi 5. impulsni.
– prema mojem vremenskom kotaču još smo u A valu višegodišnje korekcije. Tek kad odradimo 4. i 5. val možemo očekivati nešto duži period rasta – B val. (Neka vas ne zbunjuje to što sam označio samo petovalne korekcije.)
Sretno.
13.10.08. | 09:56 vlad1111 | privatna poruka | profil
korisnik od: 09.08.2007.
ocjena poruke
60%
zajednica –
moderatori
ide četvorka… GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!
ovo je bila poruka za sve pismene trejdere, u 9:58.
… i još nešto bajdbuk… istina je da se gotovo mogao predvidjeti kraj petovalne korekcije, jer se treći od trećeg gotovo u pravilu javlja na pola puta Trećeg vala. Ko je u petak zagrabio, zagrabio je…svaka čast.
Meni su bile pune gaće, a danas se samo mogu popišati…