Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rooster biće tu još borbe(dugački su noć i cijeli dan) ali sa minus 8% sve vratiti i to na velikom prometu,a svi u CASHU i dramama da to ide na 0.Siguran sam u kratkoročni rast a ako se potvrdi da je dupli ZIG ZAG e onda …..

Za borbu sam siguran, ali i to je korak naprijed. Sve ovo što se događalo zadnjih tjedan dana je bila čista predaja bez borbe. Prodavači su satrli kupce. Neka se ratuje!
[/quote]

baš mi se ne čini da su "prodavači nešto jako satrli kupce"
več obrnuto ,osim ako ste mislili na to da su prodavači ispraznili đepove kupaca

kupci su jeftino kupovali prošli tjedan i sad mogu pjevati…..pa čak i da na momenat rokne još 20 %

Rooster biće tu još borbe(dugački su noć i cijeli dan) ali sa minus 8% sve vratiti i to na velikom prometu,a svi u CASHU i dramama da to ide na 0.Siguran sam u kratkoročni rast a ako se potvrdi da je dupli ZIG ZAG e onda …..

Jedino mi je žao što osim Vlada i Dixia drugi podbornici i znalci EWT nisu komentirali Dupli ZIG ZAG.

nemam sad vremena, ali samo ću ti kratko reći da mi je godina dana jako prekratko za kraj cijele korekcije.

Pametan, ako to želiš.

danas je povratak u dugorocni padajuci kanal……naravno ak ce futuresi ostat ovakvi..
izgleda da je dugorocni uzlazni kanali ipak dovoljno jak da izdrzi u ovom naletu

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.reuters.com/article/marketsNews/idINLD65409420081013?rpc=44

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Neću vam ni reći koliko su futuresi u plusu. [rolleyes]

Još nikada nisam vidio da su futuresi ikada bili ovako u plusu:
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Znao bi danas biti vrlo optimističan dan.

Vidjet ćemo da li ćemo nakon odbijanca (ako se desi naravno) dosegnuti gornju liniju kanala u kojem smo momentalno

Jedino mi je žao što osim Vlada i Dixia drugi podbornici i znalci EWT nisu komentirali Dupli ZIG ZAG.

Nadam se da cete obavjestiti i nas neuke o potvrdi ,?. [pray]

evo grafičenko bez targetića.
petka od.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

vlad PM- [thumbsup]

POKRET OTPORA

Vlad pm

[color=blue][/color]

VLAD PM- [pray]
pozdrav

jel to yahoo finance popizdio, ili se meni čini?

CAC (francuzi) otvorio +5%!!! a britanci izgleda u debelom minusu, al se naglo okreće… nešto mi yahoo šteka sa švabama… nakon onog u petak sa amerima, ova super-volatilnost je postala skroz normalna… gore pa dolje 5%, nije to ništa… [thumbsup]

enivej, jel može neko potvrditi stanje u evropi, yahoo mi još uvijek pizdi…

Pametan, ako to želiš.

New Report

Close