I, jel netko konačno bude stavio target Crobexa za sutra? Kad ukrstite sve linije otpora, linije potpora, kanale, valove, MACD, neke tamo oscilatore, Bollingere, RSI-eve, koja se sveta brojka pojavi na ekranu? Daj brate nek netko veli, nemojte bit takvi! [lol]
nadam se jednom doji-u [wink]
I, jel netko konačno bude stavio target Crobexa za sutra? Kad ukrstite sve linije otpora, linije potpora, kanale, valove, MACD, neke tamo oscilatore, Bollingere, RSI-eve, koja se sveta brojka pojavi na ekranu? Daj brate nek netko veli, nemojte bit takvi! [lol]
nadam se jednom doji-u [wink]
[/quote]
Ako se ne varam imaš ga na ULPL.
– evo imamo sada i novi fond Aureusa.
– ulaganje u Americi.
– po meni čista pušiona na njihovu trenutnu situaciju.
– još će dugo vremena trebati fondovima za dobiti povjerenje investitora.
– ali ako želiš i u ovim teškim vremenima osnovati fond,
– ja sam uvijek tu.
– možda bi bilo dobro vrtiti samo svoj kapital.
– nakon jednog dužeg perioda ako bi tu bilo dobrih rezultata,
– a sigurno će opeta doći jedno ludilo za ulaganje na burzu moglo bi to i ići.
– ali po meni trenutno je jako loše vrijeme za tako nešto.
Pozdrav !
p.s. a mogli bi se i naći, pa ćeš vidjeti i kako sam lijepa,
lijepša nego na slici. (ivana7)
…vlad ako ti nećeš mogu li ja umisto tebe otići??
Neću vam ni reći koliko su futuresi u plusu. [rolleyes]
Dovoljno. [lol]
Samo moraju preživiti do sutra. Iako će i ovako itekako pomoći azijatima da dobro otvore, a onda će i europa, a tek mi?
"Mother of all bear markets" rally može otpočeti! [thumbsup]
vlad1111, ne sjećam se jesi revidirao (ako si uopće trebao) target za crobex u slučaju rasta (ako smo u petak imali dno)? Zadnja cifra koje se sjećam je bila 3050, imaš li nešto novije?
Rooster biće tu još borbe(dugački su noć i cijeli dan) ali sa minus 8% sve vratiti i to na velikom prometu,a svi u CASHU i dramama da to ide na 0.Siguran sam u kratkoročni rast a ako se potvrdi da je dupli ZIG ZAG e onda …..
Jedino mi je žao što osim Vlada i Dixia drugi podbornici i znalci EWT nisu komentirali Dupli ZIG ZAG.
Rooster biće tu još borbe(dugački su noć i cijeli dan) ali sa minus 8% sve vratiti i to na velikom prometu,a svi u CASHU i dramama da to ide na 0.Siguran sam u kratkoročni rast a ako se potvrdi da je dupli ZIG ZAG e onda …..
Za borbu sam siguran, ali i to je korak naprijed. Sve ovo što se događalo zadnjih tjedan dana je bila čista predaja bez borbe. Prodavači su satrli kupce. Neka se ratuje!