Koliko vidim imamo tri gapa jedan oko 2850, drugi oko 2600 i treći oko 2300 i sve su veći i veći. Da li je onda ovaj zadnji iscrpljujući?
[/quote]
ups, kasno vidio diskusiju.
[yawn]
Boring. Grafovi, obrazloženja i tome slično, molim vas. Inače se prebacite na BC – OPćenito
[yawn]
moj target je uvijek niži dvadeset posto od zadnjeg vladekovog……………tako da se možete ravnati po vladekovim postovima
a generalni graf sa targetima imate na str 939 i 940
pozdrav [bye]
evo grafa od prekjučer.
utopio se u moru ***obrisano*** oštroumnih primjedbi [tongue] [sealed]
dakle, ljudi su se MASOVNO iskrcavali, a neko je MASOVNO kupovao… jel to ikom išta govori?
onaj tko je MASOVNO kupovao, tome je godišnji rast od 10% juhuuuuuhuuuuuu
tako da mi to ništa ne znači …
I, jel netko konačno bude stavio target Crobexa za sutra? Kad ukrstite sve linije otpora, linije potpora, kanale, valove, MACD, neke tamo oscilatore, Bollingere, RSI-eve, koja se sveta brojka pojavi na ekranu? Daj brate nek netko veli, nemojte bit takvi! [lol]
Ne znam o kojim gapovima vi pričate.
Ako mislite na ova 2 koja prethode ovom nastao u petak, to i nisu gapovi (jer se vidi da je Crobex u toku dan bio na nižim razinama pa se tu radi o gapovima od svega 20-ak bodova).
Na pojedinim dionicama, gapovi su izraženiji.
ATPL…
…malo pregledam postove prije desetak dana,i nađem post gdje se na moje iznenađenje jedna uvažena osoba na ovom forumu između ostalog rezmeće da pomalo i kupuje na taj dan.A obzirom na sve postove poslije toga, i dalje se drži kao da je daljni razvoj situacije predvidio,međutim taj dio njegovog portfelja je za 25% manji (a za ostatak sumnjam da je manji i od tog %).Čudno,mislio sam da je bolji igrač,jedno je crtati a drugo djelovati po tim crtama.
@krikman
nije 25%.
niti blizu.
p.s.
radi se o nelikviduši.
p.p.s.
ima jako puno zavidnih, znam.
i razumijem.
evo grafa od prekjučer.
utopio se u moru ***obrisano*** oštroumnih primjedbi [tongue] [sealed]
Kažeš završni pad ne može biti u tri koraka. Kako možemo prepoznati završni pad?
I HDEL na mome……………
[/quote]
Jeste li vas dvojica objavili te targete ili znate samo za sebe? Ozbiljno pitam nisam vidjela da ste ih napisali, ako nije problem možete sada. Hvala.
[/quote]
Alabama i Sančo, ne želite odgooriti na pitanje? Da vam je vlad nešto napisao potrošili bi 2 sata da bi dokazali svoj stav. To znači da njegovo mišljenje cijenite, a moje ni pitanje ne cijenite. Je li možete staviti te targete?