Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a grafova više niks.
ponešto geronimu objašnjavam telefonom i sugeriram mu i ovim putem da, osim migu i nekolicini dobrih likova, ovdje ništa ne pojašnjava.

kombinacija mojih formacija i OSNOVNOG ewt-a je ubitačno precizna i brza.
to je moj osobni "razvoj", kuharica nastala posljednja 2 mjeseca.

kuharica kakva ne postoji u literaturi.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ma Vlad slobodno si ti zadrzi svoje kuharice i targete jer je ocito da je svaki od tih targeta potpuno nebitan za investiranje.

Di je vlad?????
Ode S&P…..ode….a su zaboravili da vlad nije tako predvidio.

djia- 1.target (za sada jedini vidljivi): ca 8530.[/b][/u]ovo pokazuje da ni sp500 na 960 možda nije konačno dno.no, tamo nova formacija još nije dovršena.

evo, ponavljam se.
[/quote]
Trenutno:DJI 8.350
S&P 883
Nema tog nostradamusa koji će predvidjeti što donosi sutra.Jedino Bog.

[/quote]
sa zaključkom se slažem.
ali moj tekst pročitaj još jednom.

Ameri u plusu

bit ce plača danasnjih prodavaca u ponedjeljak…
[/quote]

Suze će teći potocima. [sad] OIF-ovi su morali prodavati zbog isplate udjela, ali svi ostali mali a i oni možda veći su pa kolateralne žrtve današnjeg dana.
[/quote]
kako stvari stoje plakat ce oni koji nisu prodali.
Dow Jones Industrial Average(DJI: ^DJI)
Index Value: 8,186.36
Trade Time: 1:12PM ET
Change: 392.83 (4.58%)
Prev Close: 8,579.19
Open: 8,568.67
Day’s Range: 7,882.51 – 8,687.11
52wk Range: 8,523.27 – 14,280.00

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

ispravak:
Dow Jones Industrial Average(DJI: ^DJI)
Index Value: 8,147.73
Trade Time: 1:21PM ET
Change: 431.46 (5.03%)
Prev Close: 8,579.19
Open: 8,568.67
Day’s Range: 7,882.51 – 8,687.11
52wk Range: 8,523.27 – 14,280.00

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Ameri u plusu

bit ce placa danasnjih prodavaca u ponedjeljak…
[/quote]

ipak bih rekao da će biti plača kod kupaca…ameri idu u provaliju,oko-5%,pa o kojem vi to odbijancu trubite već mjesec dana,
da smo svi slušali Vlada,gdje bi nam kraj bio..imam 60% casha i čekam dno da smanjim ulaz..a mislio da je 1600 pa 1422 izvsna kupnja,pa bježao, pa se vadio…no nasradao kako god okreneš..stoga prestanite lupetati o spektakularnom odbitku jer su ljudi krenuli ko rulja na šaltere za isplatu svega..i udjela i pologa i gotovine i razročenja…i kako onda može biti odbijanac..samo je siguran onaj koji je cashu a zašto nismo i mi…pa ja nisam isključivo zbog pohlepe da mi ne pobjegne voz..no ova škola je prava ali malo skupa…no idemo dalje

elementarni ebete…

dakle kao i zadnji puta
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=1028
trazim eventualne savjete provjerenih…Abu, Vlad, Drevil i MMM (ispricavam se ak sam nekog izostavio)
jucer sam ucrtao i postao graf ATPL i Crobexa..
Danas postam nastavak…
Crobex se zaustavio na dugorocnoj liniji otpora, a ATPL je prosla kroz fibo…. a kaj da kazem…vidjeli ste….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ups, krivo označeni vrh (2)…
nova oznaka ništa ne mijenja…

Moja tehnofundamentalka mi govori da je dno cca,1600 (crobson),onda nikud nikam jedno duže vrijeme a onda mic po mic.Koliko se to razlikuje od tvojih predviđanja Vlad [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Dobro si Vlad rekao jedno. čuvajte cash jer ono što slijedi je bum.A ja vršim dokup od Srijede. Iako se kaže da je pretpostavka majka svih zajeba, ovo je pretpostavka jer nema analize , grafova i neznam čega što može predvidjeti kojim će tokom krenuti trend.Ono što sam i rekao prije a sada i bilo na dnevniku svi čekaju Ameriku. A šta će oni iskemijati samo gospon zna.

zlikovac

a grafova više niks.

…nikako se ne slažem s ovim gore iznešenim stavom. Naročito, što je donešen na osnovi istupa pojedinih likova, s kojima se velika većina ovdje (ako dobro zapažam), ne slaže. [pray]

New Report

Close