Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vlad legenda si nema šta, uspio si i na kodt posijat dovoljno panike da prođe 10 dionica po 1200! [thumbsup]

posijao ja paniku po cijelom svijetu! [thumbsup]
svi bulje u moje grafove [lol] [thumbsup]
car si! [thumbsup]
odmah poslije lukića! [lol]
a sada kući…
[/quote]

brijem da si sam išo kupit tih 9 kodta samo da ga rokneš do 1200 da budeš u pravu! [lol]

čuvajte keš.

Dokle ovako??? Ima li kraja ???
Hoćeš li nas obavijestiti kada da potrošimo cash???
Ima li utjecaja odluka HNB na grafove???
Ima li utjecaja svježi cash od MOL-a na grafove???

Puno pitanja,a mislim da ćeš opetovano se sarkazno nasladiti,jer kao što si rekao,ti si ionako u cash-u,ali nisi nikad rekao kad si prodao da bi došao do cash-a, pa pretpostavljam da se silno zabavljaš glumeći gurua.Čak ti i Warren zavidi,jer, ne zaboravimo,i on je stukao 5 bil.$ prije padajećeg noža.
Vlad,molimo te,uhvati držalo noža,nedaj mu da nas sve pobije,nećeš imati s kim se naslađivati.
Oprosti što sam ciničan, liječim frustracije, a ti ionako možeš podnit. [thumbsup]

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Ameri u plusu

bit ce plača danasnjih prodavaca u ponedjeljak…
[/quote]

Suze će teći potocima. [sad] OIF-ovi su morali prodavati zbog isplate udjela, ali svi ostali mali a i oni možda veći su pa kolateralne žrtve današnjeg dana.

tigrus*

ma tko zna kaj će biti…možda će baš u pon i utorak biti završni udarci..

btw kada gledam dj..hmm nije bilo odbijanca…nego samo curi dole..to mi iz moje analize govori da nakon odbijanca ide još gore i još dublje…možda neznam ali bumo vidjeli

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Di je vlad?????
Ode S&P…..ode….a su zaboravili da vlad nije tako predvidio.

djia- 1.target (za sada jedini vidljivi): ca 8530.[/b][/u]ovo pokazuje da ni sp500 na 960 možda nije konačno dno.no, tamo nova formacija još nije dovršena.

evo, ponavljam se.
[/quote]
Trenutno:DJI 8.350
S&P 883
Nema tog nostradamusa koji će predvidjeti što donosi sutra.Jedino Bog.

Mislim da se ova tema privrmeno treba ukinuti jer nema nikakve veze sa trgovanjem… [cry] [lol]

HA HA HA kakav si ti like e stvarno ko da si iz Azije. Majstore moj i ostali koji pljuju po Vladu (mada u ovom postu ti nisi na njega mislio) čovjek zna (stvarno ne znam kako, jer je dr. sc. iz financ. trž. i inst. u Osijeku prof. na EK. fak. rekao da su analitičari podjeljeni oko TA i da nitko ne zna targete točno) a za vlada ne da je točan nego samo da sam ga slušao kada sam imao love bolje bi prošao.

Za one koji ga ne vole ili drže prodiku kako neki kupuju isključivo po njegovim targetima – čuj ne morate uopće čitati ovu temu.

Ja osobno kupujem dionice kada mi dođe keš ovako: 1. ocijenim koja je dobra, 2. gledam stanje u svijetu (dow EU itd) 3. gledam vladove targete.

I za kraj kako se bolje osjećati? kupovati kao ja na crobexu 3400 veći dio portfelja i dalje ne kupovati na vladovim targetima koji su se 49358674 puta pokazali točnima ili čekati crobex 2000 pa 1500… ako stvarno dođe do kraha i reći ma to je sve urota… i kupiti ponovno na 3400

Nema nikakvih analiza,stigla gadna kriza.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

vlad legenda si nema šta, uspio si i na kodt posijat dovoljno panike da prođe 10 dionica po 1200! [thumbsup]

car si! [thumbsup]
a sada kući…
[/quote]

brijem da si sam išo kupit tih 9 kodta samo da ga rokneš do 1200 da budeš u pravu! [lol]
[/quote]
Da bar samo KODT nego on to radi na svim dionicama. Stavi traget tu i onda rusi dionice i kada srusi pljesece rukama i sretan je tako vlad1111?
. Evo danas ih je stjerao sve sam u blokadu. Bravo vlad1111
Pljescem i ja….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

ako ništa drugo, zona prethodno opisanog četverostrukog otpora pokazala je svoju snagu i ne da se lako slomiti…već nekoliko dana. ovo dokazuje snagu TA, ne i njezinu svemoć (jer takve analize/metode nema)…

ostaje nam vidjeti kamo ćemo se uputiti:

a) odmah u sporijem ili bržem ritmu prema 3200

ili

b) u zonu između 3750 i 4100 , koja ostavlja otvorenim i mogućnost pada na 3200 (ako ne prijeđemo ca 4100) i mogućnost realizacije obrnutog H&S (ako prijeđemo ca 4100). ovo potonje bi vodilo prema velikom rastu (do ca 5100).

obzirom da mi se realizacija obrnutog H&S-a čini nerealnom (5100 pretpostavlja prave balone za veliki broj dionica), zaključak bi bio da bez obzira idemo li odmah prema dole ili u naletu euforije prijeđemo 3750, u konačnici završavamo na 3200 (80% vjerovatnosti).

osobno ću ući u dionice u slučaju prelaska razine 3750.
stoga bih žarko želio da sam fulao u prognozi te da se u cijelosti realizira obrnuti H&S.
tada bismo svi na 5100 zbrajali novce i računali profit. [smiley]

Ja u ovim prognozama iznešenim 30.07.2008.nigdje ne vidim mogućnost pada na 2200.Možda je vlad krivo napisao, pa umjesto 2200, napisao 3200.Nije baš neka greška,a što ćeš,i veliki vrač ponekad pogriješi.

Nemam ništa protiv vlada, dapače,ali sa ovim novim prognozama tipa čuvajte cash????
Ja te poslušao, i na 3200 potrošio sve pare.I što sad??
A ti mi sad govoriš da čuvam cash.Koji cash???
Jel možda treba sada sve prodati,pa dodatno napraviti pritisak na prodaji,rušiti do kraja??

Trenutno:DJI 8.350
S&P 883
Nema tog nostradamusa koji će predvidjeti što donosi sutra.
Jedino Bog.
[/quote]
i Hrvati!

car si! [thumbsup]
a sada kući…
[/quote]

bit ce placa u ponedjeljak….
[/quote]
jel ti ti meni? [undecid]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vlad sto si usporio sa targetima? Bojis se da ces promasiti kako se blizimo dnu? One crte cu drugi tjedan objasniti a mozda i svijece – ispast ces jako pametan.

kako ti se drži dow dno na 9500? [thumbsup] [lol]
car!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close