kodt- ra – 1180,01!!!
VELIKI POZDRAV KINDU, MRKOSLAVU I OSTALIM PLJUVAČIMA.
BREAKOUT OVE FORMACIJE ODRAĐEN 15.04.
MALO STE ČEKALI, ALI U TA TO IDE TAKO! [thumbsup]
Ili 14.04.???
DOW samo što nije razdjevičen na 8000 bodova…
neko je jučer spominjao da ispod nemože… baš me živo zanima.
A koliki bi bio target za HDEL ?
Hvala ti Vlad unprijed!!!
ca 220
Naravno da Vlad navija za to što targetira a Vi ljudi samo dajte naloge na tim razinama jer ćetee upravo tamo i stići. Ali i ostale vaše dionice koje već imate!
evo još jedne hugoline ili cakanog ili kinda…
ima njih..
neki nikad neće razumjeti da ja ne navijam: ja kažem što vidim.
ni meni ne odgovara propast dionica i dioničarsta u hr.
p.s.
kriza je globalna:
ugrožene banke- ugrožena privreda jer nema kredita, ugrožena štednja, ugrožene burze, ugrožene mirovine: kolaps cjelokupne ekonomije.
meni to ne odgovara.
[/quote]
nikome neće odgovarati dugoročno tko ima dionice,da im je cijena i 20 kn ako je poslije toga nitko neće kupiti,kao što se danas par puta i događalo na nekima, opet će više imati i onaj koji je prodao za 20, a zadnjem ostaje CRNI PETAR, a kad će taj dan ?
čuvajte keš.
ajde poslušat ću ovaj put čisto jer sam radoznao..hehhehe
kaj si ti i dalje u cashu?
zašto držati dionicu danas, ako će sutra biti jeftinija? pad od 30 ili 50 posto
upravo to i jest razlog ovoga što se sada događa na burzama diljem kugle.
Ako mislite da će HT,ATPL,KOEI i druge solidne firme sutra otići u stečaj onda prodajte.
Pokušajmo se ponašati kao INVESTITORI jer ulaganje u dionice je ipak srednjoročno do dugoročno ulaganje
teza da je ulaganje u dionice isplativo jedino kao dugoročna investicija je jedna od težih gluposti kojima se navlače naivci.
zašto držati dionicu danas, ako će sutra biti jeftinija? pad od 30 ili 50 posto "dugoročni" će investtori nadoknađivati godinama.
osim toga, sjetite se američkog tržišta, gdje su dionice koje su prije 50 godina činile DJ index? što je s investirotima koji su ulagali u ondašnje blue chip dionice? burza je teško nepredvidiva, a što duže vremena to gore.
[/quote]
dobar post kolega [thumbsup]
[/quote]
@lukić
lucidan si kao i obično.
zato si i rekao da je djia 9500 dno [thumbsup]
pretpostavljam da si ti odredio pomoću 2 linije i svijeća. [thumbsup] [lol]
Za one koji ne prate… DJIA na otvaranju na 8000.
DAX -9,5%, NIKKEI 9,62%… ko da se natječemo ko može u jednom danu potegnut više na dolje…
ako uzmemo u obzir najgoru EWT varijantu, trebali bi još barem dan-dva ostati privremeno na ovim visinama prije nego kaj se opet srondamo dolje…