Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e dragi kad bi tako bilo

Ako se danas ne odbijemo prema gore to znači da smo se zaljepili kao palačinka. Sve izgleda kao da nam nema pomoći.

ako OVO nije TAJ DAN, onda ne znam kako bi taj dan trebao izgledat…

rekli su da je taj dan kada više nitko ne želi kupiti dionice, danas je preko 40 blokada napravljeno sa cca 10 milja prometa.

[/quote]

ja bi prije rekao obrnuto… taj dan je kada više niko ne želi prodati u bescjenje…

Pametan, ako to želiš.

rekli su da je taj dan kada više nitko ne želi kupiti dionice, danas je preko 40 blokada napravljeno sa cca 10 milja prometa.

[/quote]

ja bi prije rekao obrnuto… taj dan je kada više niko ne želi prodati u bescjenje…
[/quote]
I ja tako mislim. Mislim da ce bid biti jako niski(ako ga bude) i morati ce ici pomalo prema gore, do prvih panicara, ubiti prvi su osisani vec u 10.00h.Znaci do drugih….
Dno kanala po grafu vidim da je na1950cca, ajde onda jos samo 10ak % nam treba…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

udaraju mirovinci na HT-u [thumbsup]

POKRET OTPORA

[/quote]

[/quote]

ma problem je što zbog pritiska margin callova i isplata udjelničara, neki moraju prodavati. Evo danas npr. INDG bi mogla otići na 650 kuna, a o punudi će biti cca 1100 kuna. Znači gubitak od sigurnih 40% zbog cca 2 mjeseca čekanja. Ali ako se realizira taj nalog to znači da ju u pitanju margin call. I zato sad treba obustaviti margin call opciju bankama (uvesti 30 dana za podmirenje) i zamrznuti isplate iz OIF-ova. Misliš li da netko lud ili uplašen bi prodao INDG po 650.
Ova spirala margin callova će nas odvesti u mp3 ako se nešto ne napravi.

wow, koja kupnja na HT-u!! Odjednom stavljeno na bid 75.000 kom!

Sorry, kriva tema

Dosla teska konjica na HT-u

SAM PROTIV SVIH

HT u sedlu

wow, koja kupnja na HT-u!! Odjednom stavljeno na bid 75.000 kom!

Sada stavljaju, strava!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

počelo je počelo!!!!!!!!!!!!!!

HT ide prema gore… baš me zanima zašto je samo HT izašao iz blokade… [thumbsup]

Pametan, ako to želiš.

New Report

Close