Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a zamislite sutra upad mirovinaca…
ništa, samo zamišljam.
netko reče o nekom sastanku danas….

cuj stari, jesi ti vidio dow jones i sp500 dok si pisao ovaj post?
tamo je klaonica.
-7,7%….

Jezsus….
[pray]

ameri imaju neki novi plan spasavanja….
bolji je navodno.
tako kaze soros…

ništa, samo zamišljam.

tamo je klaonica.
-7,7%….

Jezsus….
[pray]
[/quote]

TO klaonica? pa mi smo u jednom trenutku danas zaronili skoro punih 10%!!! u 3 dana smo pali 20%… da mi je neko rekao prošli mjesec da će se to dogoditi, mislio bi da nije čist…

kolko su ono srbi nedavno uspjeli zaronit u jednom danu? mislim da je bilo PREKO 10%… NIKKEI je jučer ronio 9%…

teška su vremena… 5-6% gore-dolje svaki drugi dan više uopće ne predstavlja ništa posebno…

Pametan, ako to želiš.

ništa, samo zamišljam.

tamo je klaonica.
-7,7%….

Jezsus….
[pray]
[/quote]
tigre, pm

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

A možda nas spasi ovaj pesimizam svih baš svih?

ništa, samo zamišljam.

tamo je klaonica.
-7,7%….

Jezsus….
[pray]
[/quote]
tigre, pm
[/quote]

danas je više analitičara reklo da se jako jako nada da s&p 500 ne padne ispod tih 970..jer ako padne ispod da će ići ispod 600..ali da se još ne vidi dno gdje.!!::??????
wtf???

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Zli proroce, ja gledam i jos ne vidim mikro cetvorku, ovo pod upitnicima ne moze biti. Zadnji piko val ima count 5 zasad.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

evo pogledao malo sp500…

elem, kondicionalono

AKO se sp500 nakon vremenski izraženijeg odbijanca (npr. 15-ak dana) bude vrtio u rasponu ca 1000-1150, a potom padne ispod 970, onda ide na ca 630.
puno ovih "ako", znam…
no, budemo pratili.

evo pobjeda post od jučer.
nije lupanje bez veze, formacije su u pitanju.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Rekla mi baba vračara da sutra ujutro idemo debelo u minus, a popodne isto tako debelo u minus mi idemo, idemo mi…Baba vračara ima dionce ATPL-R-A, HT-R-A i LKPC-R-A.

Bravo kolega, vidi se da ste ucili kod Najboljeg. Evo jos jedna stotka!

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Iz moralnih razloga sam prestao pisati na forumu (kada sam fulao jednu dnevnu procjenu) no ipak sad ne mogu presutjeti – kada sam prije pola godine prenio analizu deckiju iz Goldman Sachsa prema kojoj crobi treba u narednih pola godine pasti na otprilike 2500 onda se nasao nas pametni forumas krpa (i jos poneki pametnjakovici) koje je to brze bolje nazvao totalnim nebulozama samo zato jer sam bio novi forumas tada i zamolio moderatora da makne te rekla-kazala prognoze sa foruma sto je zdusno i ucinio…

e pa dragi moj krpa, vidis kak je to biti tast i arogantan, sve se u zivotu vrati…

Vrijeme je pokazalo. Taj netko bio je u pravu.
Ako sam te onda uvrijedio, primi moju ispriku sada.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Prije petnaest dana stavio sam na forum grubu analizu za s&p, koja mi se tada činila gotovo nemoguća. Toliko nemoguća da je nitko nije niti komentirao.

Danas, ma koliko god bila za ne povjerovat, sve više se piše o tim brojčicama.
Brrrrrr…..

Nagus, još jednom [thumbsup]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

lima li netko kakvu prognozu od cijenjenih kolega (ja nemam pojma o TA)
o mogučem kretanju crobexa sutra i narednih dana
bio bih zahvalan ….može i p.poruka
s obzirom da su USA indexi roknuli sutra smo opet na potezu mi ….naravno i Europa gotovo istovremeno
(več sam pročitao sve postove večeras ali ne vidim neke prognoze …hočemo li roniti još ili ostati na ovoj razini)

New Report

Close