rekao bih da svi čekaju imrđnsi g7 sutra, zlato se vratilo na jučerašnje više razine, a nama se možda smiluju naši bogovi pa nas ostave malo na miru sutra
Pa zar još ima optimista?
Tih 9500 bila jaca potpora od svih tvojih targeta.
legenda si! [lol] [thumbsup]
potpora ti trajala jednu noć.
dok se nije trgovalo. [lol]
a zamislite sutra upad mirovinaca…
ništa, samo zamišljam.
netko reče o nekom sastanku danas….
rekao bih da svi čekaju imrđnsi g7 sutra, zlato se vratilo na jučerašnje više razine, a nama se možda smiluju naši bogovi pa nas ostave malo na miru sutra
ako se ovo desi sutra ja ću plivati uz ATPL Mihu Pracata cijelu njegovu turu od ukrcajne do iskrcajne luke.
baš si nešto razmišljam da trasu poslije silnih odblokiravanja uletim sa još malo para da se dodatno zakucam, pa moro bi barem mali odbijanac sljedeći tjedan pa da se ne ženim s dionicama već da ih tržim jer dok sam to radio bilo mi je bolje .. a ovo kaj imam otprije nek ostane nasljednicima
jedno pitanje sto ako DOW probije 8000, to bi znacilo i okretanje trenda, odnosno dugorocnu korekciju… tada nema neke znacajnije potpore do 2500 bodova…
ništa, samo zamišljam.
u kom smislu upad? spašavajućem ili razarajućem? mislim da je dovoljno da par puta tokom dana počiste po asku na likvidušama i prodaja bi stala, to ih ne bi skupo koštalo … ako žele pomoći
brojim valove, crtam linije potpore, gledam, analiziram, računam… i obrazci na Crobexu i SP-u mi izgledaju završeni… barem ova runda…
ništa ne mora značit, i teško je vjerovati u TA u ova teška vremena… i možda ćemo imati "ekstenzije"… ali nekak mi izgleda da ovo mora stati kad-tad, a sad je tehnički pravo vrijeme… barem što se crobex-a tiče, izgleda mi da smo se ispucali, ipak smo mi plitko tržište… ako ne stanemo, propast ćemo odmah skroz do centra zemlje, a ne samo do dna… [thumbsup]
ako se panika zarola još koji dan, ne vidim zašto bi uopće stala prije nego se pokažu ozbiljne posljedice… a tu ne mislim na burzu…
Sva sreća da su SVI u govnima, pa nema nikog da dođe i pokupuje pola hrvatske za sitne pare… [proud]
Rekla mi baba vračara da sutra ujutro idemo debelo u minus, a popodne isto tako debelo u minus mi idemo, idemo mi…Baba vračara ima dionce ATPL-R-A, HT-R-A i LKPC-R-A.
ništa, samo zamišljam.
Haha, pa mirovinci su tu svaki dan samo i OIF-ovi nazalost.