Di je vlad?????
Ode S&P…..ode….a su zaboravili da vlad nije tako predvidio.
Evo jedna vrlo jednostavna TA bazirana na 5-ogodišnjem periodu, jel ovo down the hill trend il mi se samo čini da sam vidio micu macu? Jesam, jesam vidio sam je! [shocked]
vrstan post, kolega… vrstan [thumbsup]
evo stotka.
[/quote]
Vidim da samo rijetki shvaćaju kompleksnost mojih postova [thumbsup]
Evo jedna vrlo jednostavna TA bazirana na 5-ogodišnjem periodu, jel ovo down the hill trend il mi se samo čini da sam vidio micu macu? Jesam, jesam vidio sam je! [shocked]
Stardust, car si [thumbsup]
Silna se borba vodi na 960-965.Nema nam odbijanca, ako i danas završe u crveno.
završit će u crvenom sigurno… ali dobra stvar je što je odrađena pico-petica… zapravo, školski primjer kako bi elliott valovi trebali izgledati… nakon petice nadolje, trebalo bi sunce, barem nakratko…
kad smo opet oko dna – ajmo svi otvorit link i poslušati čoeka šta ima za reč-di dno je i šta još osim dna ima da se desi
javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/finance?ch=4043681&cl=9917209&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));
(oprost od svih što se opet ponavljam)
završit će u crvenom sigurno… ali dobra stvar je što je odrađena pico-petica… zapravo, školski primjer kako bi elliott valovi trebali izgledati… nakon petice nadolje, trebalo bi sunce, barem nakratko…
[/quote]
Slozio bih se sa tobom ,najnize je bilo 936 na SP i sada gledam oceli i to probiti.
mozemo se barem nadati lukicu,nemoras sve odmah ubiti [angry]
u medjuvremenu pala kota 936
Odbili se od 936 vidjecemo,odbili se i drugi put
Doji nije potvrdjen,roni i dalje [angry]