Još malo pa ćemo preći na Neeuklidovu geometriju. Zato molim MMM da mi objasni, na koju foru tvrdi poznavajući samo cijene (dakle jednu varijablu), a ne imajući info o tome kada, po kojoj cijeni i koliko je kupljeno dionica od strane velikih ulagaća, da je to i upravo to, razina na kojoj se veliki iscrpljuju.
Ne spada li to u fenomenološko istraživanje?
ht target koji sam slao ljudima :
ca 215.
sad je blizu pa postam.
Imaš PM, Vlad!!
budući se dešava potop molio bih starog člana IVEK1234 da prekine apstinenciju i kaže svoje mišljenje jer bi sigurno puno ljudi osim mene htjelo čuti i to viđenje situacije … podosta sam siguran da ga prstići svrbe da nekaj napiše [thumbsup]
evo malo obične geometrije.
nisam ucrtao nikakve targete, samo registrirao ključne potpore.
evo malo obične geometrije.
nisam ucrtao nikakve targete, samo registrirao ključne potpore.
A što je sa teorijom determinističkog kaosa? [lol]
atpl- poslano ljudima (ponavljam):
1400
prije nekoliko dana dodan i postan niži target:
1280
pazi ti njega?
hmmmm
evo blokade na 1400 i to ne na 1401 nego drito u lipu…hmmm
atpl- 2. target u lipu.
stvarno nemam pojma.
pozdrav hugolini, cakanom, kindu & co.
Ka
Žao mi je da te moram razočarati, ali u prirodi kaosa je da nije determiniran, determinacija toga može se vidjeti samo u emisiji Na rubu znanosti, ili u teološkim raspravama. Samo kada bi imali sve varijable u jednadžbi (teološka rasprava) imali bismo uvid u determinaciju.
nadam se da onda postoje i mehanizmi koji će zaustaviti ovaj kaos
[/quote]
gledajte to ce sigurno biti da postoje mehanizmi koji ce zaustaviti ovaj kaos ali mene interesira da li postoji ikoji mehanizam da zaustavi kaos u mojoj glavi
pofuk
Eto pričaju slijedeće,
da je s&p 500 key level bio jučer na 970…gledam analitičara na cnbc koji tvrdi da ide odbijanac..da 970 nije probijeno i da ide odbijanac..a opet sa druge strane kaže ako se probije ta razina da ne želimo znati gdje je dno…on tvrdi ispod 600…
u hebote…ovo nisu istine…
valjda će nas izbori u usa spasiti u protivnom idemo mi ispod 2000…đizus
vidite link s analizom dr. mark Fabera sp ide na 500-to je dno po njemu
za crobeks predpostavljam
jedino me muči domino efekt i propadanje casha u tom sl.
dakle svatko gubi i oni u dionicama i cash became worthless
dakle kako odigrati (predlažem novu temu- od zaključaka bi mnogi imali )
pozdrav i sretno
javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/finance?ch=4043681&cl=9917209&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));