Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne mogu vjerovati kako ružno i brutalno… prerano smo lupili 2500, kako god se okrene. i ne samo lupili, nego i probili… ovo više nije odstupanje od 1%… oke, odbit ćemo se, danas odrađujemo pad koji su evropa i amerika odradili jučer kad mi nismo radili, i onda idemo gore, ali svejedno…

pali smo u zadnjih par dana toliko gadno, a bez razloga!!! mi zaista nemamo krizu kao ameri!!!! dok mi imamo običnu prehladu, amere će još dugo polako izjedati rak… sve je u glavama ljudi, i sada smo pali bez razloga.

najgore je kaj sada više nema povratka… preskočili smo u nižu "orbitu", nema više povratka… sada treba ozbiljno uzeti u obzir "fundamentalno" dno, ili abu-alijev target na 1750.

a stvarno nismo morali pasti i stvarno nam ovo nije trebalo.

ispričavam se svima na tome što ovdje plačem i izljevam svoju frustraciju, ali ovo nije običan pad, ovaj pad više nije posljedica nečega, ovaj pad će biti uzrok nekim novim stvarima koje se nisu trebale dogoditi… i to ne samo na burzi…

Pa kako to? Do prije 10-tak dana svi ste prognozirali rast a sad…

Cijela EU je debelo u plusu, futures na Dow su u plusu, jedino smo mi zabijeni -9%. Ovo ne može biti slučajno, opet se radi o organiziranoj pljački i uništavanju malih ulagača. Zanima me samo koliko su ovaj put mirovinci povukli stotina milijuna kuna iz OIF sa rokom isplate od 1 dana.

targeti na većini dionica su davno formirani.
zato sam počeo pisati početkom 9. mjeseca…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Vlad1111
a glavni filter su oscilatori.

Koje koristiš ?

pm
[/quote]
isto pitanje

[color=blue][/color]

treba znati da naši problemi sa nelikvidnošću i problemi amerike UOPĆE nisu isti!

amerika je imala pucanje dva mjehura, NASDAQ 2000 i slom tržišta nekretnina 2007, i ogromne probleme sa financijskim institucijama… udio bankarskih firmi u BDP-u je porastao sa nekih 10% na nekih 20%, skoro nezamislivo!

naši problemi su posljedica neplaćanja DRŽAVE, dakle, sanaderovo maslo, i nekih tajkuna kao što je todorić… država kao najveći pojedinačni kupac NE PLAĆA, i time izaziva lančanu reakciju… mnoge firme koje rade za državu uopće ne znaju kada će dobiti svoj novac… isto tako, poznato je da Todorić nekim proizvođačima plaća i sa 12 mjeseci odgode… mi UOPĆE nemamo problema sa financijskim institucijama… Rohatinski je natjerao banke da se dokapitaliziraju i dignuo obavezne pričuve na u svijetu nezamislivih 30%!!!!

ahhhhhhhhh… teška su vremena…

Pametan, ako to želiš.

@ ZliProrok

potisujem…

kasična panika iz knjiga, drago mi je da sam ovo doživio kao aktivni sudionik – špekulant. Ovakva škola nema cijenu. Žao mi je prodavača na ovim razinama, međutim kako kaže K.: "Kad bi se na burzi lako zarađivao novac, ne bi bilo siromaha." U ovim uvjetima nema više racionalnog razmišljanja kod investitora pa je vrlo teško prognozirati daljnji razvoj. Povjerenje u burzu je poljuljano kod malih ljudi, a veliki igrači su upravo ovo čekali da napune džepove.

Još jednom velika zahvala svim znalcima koji su ukazivali na pad i spasili hrpu love ljudima.

živi bili...

vlad, imaš pm

@Lukić

U onaj petak kad smo eksplodirali 8% prema gore, i kada sam ja rekao da u ponedjeljak idemo dolje,
ti si moju analizu nazvao nebulozama jer "futuresi su zeleni", i rekao si da taj pad u ponedjeljak neću vidjeti… a taj ponedjeljak smo išli dolje…

ja se ne sjećam kada si ti dao neku ANALIZU. ne sjećam se kad si ti dao nekakvo pošteno predviđanje u obliku grafa, targeta ili valova ili bilo čega osim "sutra idemo dolje" ili "sutra idemo gore" ili "vlad ti si nesposoban i ne znaš"… ne sjećam se kada si konstruktivno pridonio diskusiji…

glede crobexa, ja sam neki dan postao graf gdje sam objasnio kako ja gledam na dalji razvoj situacije… ništa se bitno ne mijenja, sve je i dalje isto, samo su targeti niži. PUNO niži. manja zarada. manji promet. sve manje. sve je isto, samo smo na nižoj "orbiti"… baj d vej, ja sam o 2500 trubio dok su svi šutili, svako može odvrtit stotinjak stranica unazad i provjeriti…

Nakon nove očekujem na ZSE dnevne promete od mizernih 10 milja dnevno…

ovo je moja zadnja poruka tebi. Nemam ni vremena ni strpljenja kao Vlad, pa će oni koji ne znaju kulturno razgovarati biti kulturno ignorirani… [thumbsup]

Pametan, ako to želiš.

@ MMM
da li je sljedeća jača linija potpore cca 2400 ili ..

Pred vratima smo, kroz koja bi prolaz značio početak eksproprijacije ekspropijatora. Sretno i pametno!

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Eto pričaju slijedeće,
da je s&p 500 key level bio jučer na 970…gledam analitičara na cnbc koji tvrdi da ide odbijanac..da 970 nije probijeno i da ide odbijanac..a opet sa druge strane kaže ako se probije ta razina da ne želimo znati gdje je dno…on tvrdi ispod 600…

u hebote…ovo nisu istine…
valjda će nas izbori u usa spasiti u protivnom idemo mi ispod 2000…đizus

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

jesmo li još uvijek u 3. pod-podvalu 3.podvala ili smo ipak odradili 3.podval velikog 3.vala?

Pred vratima smo, kroz koja bi prolaz značio početak eksproprijacije ekspropijatora. Sretno i pametno!

Zaradio si 100. U prvi tren su mi čudno zazvučale tvoje riječi i podsjetile me na osnovnu školu , ali pogodio si u bit dioničarstva u Hrvata.

New Report

Close