dakle,
nemam odrađene vidljive targete grobija ispod 2500.
no,
prema grafovima mnogih dionica target je, očito, ispod.
obična TA potpora na 2000, moguć i otpor na 2200.
Bez komentara!
Cijela EU je debelo u plusu, futures na Dow su u plusu, jedino smo mi zabijeni -9%. Ovo ne može biti slučajno, opet se radi o organiziranoj pljački i uništavanju malih ulagača. Zanima me samo koliko su ovaj put mirovinci povukli stotina milijuna kuna iz OIF sa rokom isplate od 1 dana.
ne mogu vjerovati kako ružno i brutalno… prerano smo lupili 2500, kako god se okrene. i ne samo lupili, nego i probili… ovo više nije odstupanje od 1%… oke, odbit ćemo se, danas odrađujemo pad koji su evropa i amerika odradili jučer kad mi nismo radili, i onda idemo gore, ali svejedno…
pali smo u zadnjih par dana toliko gadno, a bez razloga!!! mi zaista nemamo krizu kao ameri!!!! dok mi imamo običnu prehladu, amere će još dugo polako izjedati rak… sve je u glavama ljudi, i sada smo pali bez razloga.
najgore je kaj sada više nema povratka… preskočili smo u nižu "orbitu", nema više povratka… sada treba ozbiljno uzeti u obzir "fundamentalno" dno, ili abu-alijev target na 1750.
a stvarno nismo morali pasti i stvarno nam ovo nije trebalo.
ispričavam se svima na tome što ovdje plačem i izljevam svoju frustraciju, ali ovo nije običan pad, ovaj pad više nije posljedica nečega, ovaj pad će biti uzrok nekim novim stvarima koje se nisu trebale dogoditi… i to ne samo na burzi…
Cijela EU je debelo u plusu, futures na Dow su u plusu, jedino smo mi zabijeni -9%. Ovo ne može biti slučajno, opet se radi o organiziranoj pljački i uništavanju malih ulagača. Zanima me samo koliko su ovaj put mirovinci povukli stotina milijuna kuna iz OIF sa rokom isplate od 1 dana.
Ostaje neodgovoreno pitanje zašto to rade??? Pitam se ja
[pray]