Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlad nadam se da si ipak uspio kupiti ono sto si naumio kako bi isto prodao u cetvrtak u bull trapu. Znas trziste ide svojom putanjom (na stetu ovih ili onih) i nebi se trebao toliko bojati da ces propustiti zaradu ako napises ljudima istinu.
Preporucio bih svima da ne slusaju Vlada niti bilo koga na ovom forumu jer takvom strategijom mogu samo izgubiti.
Danas nije dosegnuto dno Crobexa, ali jucer je bilo dno u SAD-u kao sto sam i napisao.

Vlad nadam se da si ipak uspio kupiti ono sto si naumio kako bi isto prodao u cetvrtak u bull trapu. Znas trziste ide svojom putanjom (na stetu ovih ili onih) i nebi se trebao toliko bojati da ces propustiti zaradu ako napises ljudima istinu.
Preporucio bih svima da ne slusaju Vlada niti bilo koga na ovom forumu jer takvom strategijom mogu samo izgubiti.
Danas nije dosegnuto dno Crobexa, ali jucer je bilo dno u SAD-u kao sto sam i napisao.

Ovo za SAD si pogodio ko prstom u…
Vaš link

Slušamo te dalje i čekamo tvoje prognoze….. [thumbsup]

novi graf…………..vrlo sličan starom od prije desetak dana, mogući razvoj……….

to vam poklanjam za vaš Dan ovisnosti i nezahvalnosti[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Instinkt mogao bi ti vrlo brzo htjeti povuci svoj post jer je ocito da si nedorastao za investiranje.

mala digresija na ovo crvenilo danas oko nas…

glede velike volatilnosti i VIX-a… slika govori dovoljno za sebe…

ma ne vidi se dobro?
[/quote]

vidi se odlično, samo ti ne kužiš… dakle, ipak slika ne govori dovoljno za sebe… [smiley]

ukratko, ako je suditi po prošlosti, slika kaže da sljedećih PAR GODINA ameriku čeka visoka volatilnost… dakle, veliki skokovi gore-dolje, strah i nesigurnost… to nije trenutno i kratkoročno stanje, nego dugoročni "trend"…

živi bili pa vidjeli.

Pametan, ako to želiš.

Budući sam novi u ovim vodama neželim biti pesimist, ali pokušavam pohvatat konce grafova, čini mi se da bi po japanskim svječicama mogli do kraja tjedna malo krenut gore, a zatim s ponedjeljkom opet dole, jako dole.
Gledajući na teletraderu MACD ne nagovještava brzi oporavak.

Još jednom naglašavam da sam novi u svemu ovome i ovo je samo moje predviđanje, ako netko ima drugačije mišljenje i ima želju da mi da koji hint uvijek je dobrodošao.

p.s. drago mi je pogledati vladove grafove i mislim da su sasvim ok

sta mislis da ce dalje padati?

Da, kao i mi.

Kolega, primite se vi nečega što vam ide, a ostavite se prognoziranja dna.
[bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Obistinilo se onih 1 posto, propade DOW kroz 61,8 fibo, dvije dugorocne linije otpora, psiholosku razinu 10000, liniju downtrenda, najvisi VIX od 1987, plus onaj kombinirani kao kroz nista.
Nije dobro, osim ako se nekim cudom vrati.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Nisam neki vrsni tehničar,ali indijanci se opet odbijaju,kao i jučer.
Očito Dow se ne da probiti na 9600.

Dobri stari papa Elliott kaze da nismo puno daleko od dna:
http://www.marketoracle.co.uk/Article6665.html

postam graf crobexa i s&p500
komentari pozeljni

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close