Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo ti za trojku 1 min zadnja 4 dana

SAM PROTIV SVIH

Ova je tema čini mi se postala popularnija od big brothera….

a naštancalo se dabome i 1000 stranica …

Iskrene zahvale svima koji se na bilo koji način trude doprinijeti temi i pomoći / odmoći ostalima koji imaju volje čitati. [thumbsup] [kiss]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

CROBEX bi trebao doći do 2602/9 i to bi moglo biti konačno (čitaj:srednjeročno) dno! Za to ima naznaka na više frontova.

Ukoliko i to probijemo ne piše nam se ništa lijepo!

Once you learn to identify patterns and read the market, you find there are limitless opportunities to make money!

DAX skočio preko 1%,,, [thumbsup]

POKRET OTPORA

DAX skočio preko 1%,,, [thumbsup]

Možda je ovo razlog tome …

Fed to Purchase U.S. Commercial Paper to Ease Credit Crunch

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=ahVbqlXqz4Ww&refer=home

[thumbsup]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

možda budem 1 na slijedećoj tisućici. [pray]

Da opet ćemo gledat u Amere umijesto da EU spusti kamatnu stopu..itd i pokaže kako smo mi uistinu stari kontinent.Ttreba se ugledat na Australiju [cool]

POKRET OTPORA

CROBEX bi trebao doći do 2602/9 i to bi moglo biti konačno (čitaj:srednjeročno) dno! Za to ima naznaka na više frontova.

fina divergencija, samo bilo je vec takvih koje nisu dale rezultata..
ali nadajmo se najboljem
[pray]

BTW sumnjam da cemo stati dok se vani ne smire, OMFovi su po dobrom starom obicaju se maknuli s bidova, sumnjam da ce se vratiti prije.vjerojatno su jos i OIFove gurnuli niz liticu.
bravo majstori!to su nasi stabilizatori trzista kako je Ante govorio [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

dijelim tvoje mišljenje da bi trebali gore, a ta ultra-kratkoročna RSI divergencija mi je samo točka na i… ako propadnemo, nešto nije u redu… evropa je danas fino okrenula, jedino mi nismo… sve se poklapa, a opet, mi smo u banani…

Pametan, ako to želiš.

kraj

SAM PROTIV SVIH

@drevil
evo OHLC za Crobex, ali mislim da su ipak bitniji veci valovi, intraday je dovoljan mozda pola sata ili sat cisto da se rijese neke nedoumice, jer ne trgujemo na forexu (vece provizije i ne isplati se).
Imas inace teletrader pa ti i ne treba moj OHLC (ako ti proradi ?!!$%*, jer meni jos nije)
Mozes ga otvoriti i u excelu

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

mala digresija na ovo crvenilo danas oko nas…

glede velike volatilnosti i VIX-a… slika govori dovoljno za sebe…

ma ne vidi se dobro?

New Report

Close